Oczywiście Policja zapowiedziała już złapanie i ukaranie tych strasznych bandytów..
źródło: katowice.gazeta.pl/katowice/1,35063,12517445,Szalency_na_ulicach_Katow...
mam kolesia który miał ścigacz i też tak kozaczyli z kolegami po ulicach, jeździli w grupie, triki odpierdalali, ogólnie no szpan na cały powiat, aż pewnego dnia jednemu się coś popierdoliło i jadąc na jednym kole za trzema innymi zablokował mu się gaz (tak twierdzi, choć myślę, że najnormalniej w świecie przesadził z poziomem zajebistości we krwi i go poniosło), wpadł w tych trzech, wszyscy wylądowali w szpitalu, motory na złom i tak się skończyło kozaczenie. Na ich szczęście wszyscy się wykurowali,a ja z kolegami mamy z nich bekę do dziś
Jak wam to imponuje to jesteście tak samo bezmyślni jak oni....
Bezmyślni ale z wielką pasją i udanym wejściem...
Ale skoro lepiej jest siedzieć w domku przed komputerkiem ze szklaną mleka i ciachem to nikt nie broni Ci tego robić i nie neguje za to. Siedź dalej i Smacznego.
Bezmyślni ale z wielką pasją i udanym wejściem...
Ale skoro lepiej jest siedzieć w domku przed komputerkiem ze szklaną mleka i ciachem to nikt nie broni Ci tego robić i nie neguje za to. Siedź dalej i Smacznego.
kolejny debil, co sie podnieca innymi debilami...
Gdzie tu pasja? "Pasje" to moga miec na zamknietym odcinku drogi albo w nocy jak jest pusto, a nie kurwa zeby ludzie spierdalali z przejscia biegiem, bo debile jada...
rozumiem że jak taki wpierdoli w członka twojej rodziny lub w ciebie to stwierdzisz
"nie no szacun za pasje jesteście git chłopaki..."
kolejny debil, co sie podnieca innymi debilami...
Gdzie tu pasja? "Pasje" to moga miec na zamknietym odcinku drogi albo w nocy jak jest pusto, a nie kurwa zeby ludzie spierdalali z przejscia biegiem, bo debile jada...
Na zamkniętym odcinku drogi to możesz iść w krzaczki i konia zwalić albo obciągnąć koledze. W nocy się śpi. Trzeba na tyle znać swoje umiejętności i umiejętności swoich kolegów, mieć zaufanie do samego siebie żeby mieć odwagę w ogóle wsiąść na coś co ma więcej niż skuter i pokazać coś czego nikt nie potrafi.
A jeśli chodzi o słowo debil to Ci to wybaczę bo ja mam na tyle kultury że zwroty piszę z dużej litery Idioto.