Komentarz zbędny...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
gołebie to wkurwiające szkodniki
Puściłabym z dymem całą kuchnię.
Ciekawe czy zdają sobie sprawę z tego jaki syf roznoszą gołębie...?
Ciekawe czy zdają sobie sprawę z tego jaki syf roznoszą gołębie...?
No to u mnie już by były trzy trupy. I przez takich debili wiecznie wszystkie parapety i balkon zasrane. Gruchanie od samego rana. Chcesz se dokarmiać te latające szczury, wypierdzielaj na trawnik, daleko od budynków mieszkalnych.
Najlepiej je dokarmiać guzikami, albo gumami do żucia.
Gołąbki Ci z garnka spierdoliły.
0:38 - gołomp po prawej zajebał kleksa wykorzystując śmieszki hiszki w miszki
Chcesz gołębia przegonić w prawo, machajac reka z prawej strony, niezla logika szefie
Gość chyba nie wiedział że gołompty po zmroku są totalnie ślepe,dlatego wracały do światła,tak ściągam ptaki które nie zejdą mi na noc do gołębnika,na światło...
Gdzie te skurwysyny śpią w mieście? Bo faktycznie, w nocy gnoja nie zobaczysz, nie usłyszysz. Ale skoro świt... Gru gru gru. Balkony, parapety, na dachu. Wszystko obsrane dzień w dzień. Jak to przegonić, bez robienia krzywdy?
Gdzie te skurwysyny śpią w mieście? Bo faktycznie, w nocy gnoja nie zobaczysz, nie usłyszysz. Ale skoro świt... Gru gru gru. Balkony, parapety, na dachu. Wszystko obsrane dzień w dzień. Jak to przegonić, bez robienia krzywdy?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów