Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Podaj jakiś bo widać że znasz się ba rzeczy. Ewentualnie spytaj któregoś ojca.
Już się pedale nie produkuj bo zostałeś zaorany i już twoje wypociny tego nie zmienią. Dwóch chłopów odpala zajebistą maszynę, a ty pedale wyskakujesz z jakimś lizaniem rowów. Jesteś PEDAŁEM.
Już się pedale nie produkuj bo zostałeś zaorany i już twoje wypociny tego nie zmienią. Dwóch chłopów odpala zajebistą maszynę, a ty pedale wyskakujesz z jakimś lizaniem rowów. Jesteś PEDAŁEM.
Panem pedałem i nie przyrównuj mnie do rodziców. Lubisz z kolegą pokręcić korbą przy odpalaniu zajebistej maszyny?
Panzerkampfwagen V czyli Pantera (chyba typu A, Salieri zna się może lepiej).
O, proszę, Kaserne Thun. Byłeś tam służbowo?
Panem pedałem i nie przyrównuj mnie do rodziców. Lubisz z kolegą pokręcić korbą przy odpalaniu zajebistej maszyny?
Ja pierdole typie, jak już przegrałeś dyskusję, która i tak nic nie wnosi do tematu to chociaż przełknij kurwa tę gorycz i oszczędź nam razem z kolegą tych dywagacji.
Gratuluję, zostałeś naczelnym pedałem tego forum, zaoranym jak pole na wiosne pod rośliny jare.
Gratuluję, zostałeś naczelnym pedałem tego forum, zaoranym jak pole na wiosne pod rośliny jare.
Nom racja ale nie jestem biedakiem i ameba jak ty. Ty się serio przejmujesz jak ci napisze ze jesteś nikim a Twoja matkę cały PGR zna? Teraz będę jak Halman płakał w kącie hahahah
Ja pierdole typie, jak już przegrałeś dyskusję, która i tak nic nie wnosi do tematu to chociaż przełknij kurwa tę gorycz i oszczędź nam razem z kolegą tych dywagacji.
Jak można przegrać z totalnie nikim?
Nom racja ale nie jestem biedakiem i ameba jak ty. Ty się serio przejmujesz jak ci napisze ze jesteś nikim a Twoja matkę cały PGR zna? Teraz będę jak Halman płakał w kącie hahahah
Jak można przegrać z totalnie nikim?
Zmien portal na jakiś gejowski bo nikt tu z tobą nie ma ochoty fantazjować.
Akurat sadistic to portal gejowski nr 1 w Polsce
Ale co z tego? Ten portal jest dla pedalow w większości. Kolec obciążający klamkę w Brazylii i wielkiego donga ci nie przeszkadza? Lubisz to jak koń owies prawda? Dziecko idź lekcje odrabiać bo się marnujesz z takim potencjałem i inteligencją.
Myślę, że nadal aktualne na reklamę Volkswagena. DAS AUTO!
Zasadniczo to reklama MAN-a....
Panzerkampfwagen V czyli Pantera (chyba typu A, Salieri zna się może lepiej).
Od lutego 1944 r. niejasną decyzją samego Hitlera zrezygnowano z numeru "V" przy nazwie tego czołgu, jest to po prostu Panther albo Sd. Kfz. 171.
Na tym zdjęciu to Panther Ausf. D lub G, ze względu na brak opływowej osłony kadłubowego kaemu. W Pantherach literowe nazwy modeli nie miały kolejności alfabetycznej, Ausf. A był późniejszy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów