zmęczony pandemią policyjny duet która pilnując rozporządzeń mówi "Do widzenia"... (w myślach; a spierdalaj...)
zmęczony pandemią policyjny duet która pilnując rozporządzeń mówi "Do widzenia"... (w myślach; a spierdalaj...)
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Żyjemy w państwie z gowna i jebanej dykty.
a ja myślałem że Japonie tośmy przegonili już za Kazimira Wielkiego
Widać po nich że to już któraś interwencja tego typu z rzędu i woleli by być gdzie indziej popijając browarki niż kłócić się z kimś kto chcę zaistnieć w internetach i pokazywać jaki to on obeznany w obowiązujących prawach
Tak to jest jak od dwóch lat do policji przyjmuje się byle kogo, żeby załatać braki kadrowe. Zomowcy i ich dzieci tworzą aparat polityczny, państwo w państwie, a potem zaganiają takich grzbietów do bezmyślnego wystawiania mandatów, z czego ich potem rozliczają.
Żaden jeszcze pies w tym jebanym państwie nie odszczeknął się swojemu komendantowi, że nie wykona rozkazu, bo jest niezgodny z obowiązującym prawem?
O tyle dobrze, że takie debile wiedzą, jak się zachować w formacji i mogą pałować te spędy lewackie, które ukradły strajk kobiet.
Serio ja jestem zdania ze nawet jak w ten syf nie wierzycie i wkurzaja was kontrolujacy to przynajmniej zakrywajcie te usta w obecnosci innych ludzi. Niektórzy się tego panicznie boją ,,, na przykład wasi dziadkowie i babcie i dla nich wcale nie jest to fajne, ta myśl że zaraz mogę umrzeć
Te same babcie i dziadkowie, których siatki się zmęczyły i muszą posiedzieć na fotelu w autobusie/tramwaju ? te same babcie i dziadkowie, co w markecie wymacają wszystkie owoce czy pieczywo żeby wybrać jak najlepsze ? Te same babcie i dziadkowie co mają wyznaczone godziny, w których są uprzywilejowani w sklepach, a idą o godz. 13:40 i przez 10 min pierdolą w kolejce jak to sie boją wirusa a Ty czekasz w tej samej kolejce bo chcesz zrobić zakupy do roboty ? Ten typ starych ludzi jebać prądem.
Jeszcze miesiąc do końca roku został, umarło więcej ludzi niż w wypadkach drogowych, a liczba ta się jeszcze w tym roku potroi albo jeszcze bardziej wzrośnie.
Oby każdy z Was miał łagodny przebieg, a nie rozwalone płuca i problem z uprawianiem sportu.
Na grypę nikt nie chce zachorować, a na COVID-19 tym bardziej.
A debile i pozyteczni idioci dalej beda latac w kagancach. Co za dyzmokratyczne bydlo.
Co...w tamtym roku pedałowałeś w maseczce bo smog
?
Gwarantowana reakcja współpasażerów bezcenna.
Ogólnie to Policja nie ma uprawnień do decydowania kto jest chory podejrzany o chorobę czy zdrowy. Z nimi musiałby chodzić lekarz żeby stwierdzić. A same wystawianie mandatów jest nielegalne. Żyjemy w państwie z gowna i jebanej dykty.
Jebnij sie w banie. Powinni go zagazowac palami najebac i by byl spokoj. A ty kurwa lekarz jestes.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów