📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Witamy na Kwejkdistic'u!
Chyba śpiewają z playbackiem.
But I'm still oldschool, like Atari, yo!
@Blurey nad sensownością niektórych przepisów można całymi dniami rozprawiać ale nie o to chodzi. Ktoś to spisał, ktoś to zaakceptował i ktoś to musi egzekwować. W naszej "demokracji" możemy jedynie się podporządkować.
PatrolZG napisał/a:
Ciekawe ilu pedałów da za to piwko ? Na razie jest 18.
Przynajmniej dobrze sie bawia i maja dystans do siebie, a nie jak wiekszosc mundurowych. Pewnie dobrzy kolesie, ktorzy siwetnie razem sie bawia. Raczej pedalstwa i pedalow szukaj na hardzie gdzie dominuja ziomki co wstawiaja pedalstwo i zabawy kutolami..
Jakie ten kierowca napierdala miny
No i niby mam poczucie humoru i w sumie bawią mnie wygłupy... Tak to jest po prostu głupie.
Brakuje tylko afroamerykanina na tylnym siedzeniu.
Izraelska policja rullezzz
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów