📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
to ciapacka policja
Kiedyś to były czasy policja bardziej uprzejma i przymykała oko i dostać bylo się łatwiej a teraz to szkoły policyjne i inne duparele i w rezultacie zostajesz najwyżej krawężnikiem i sie wyżywasz na innych obywatelach bo piją sobie spokojnie piwko albo zapomną dokumentu, bla bla.
0:50 xD
Te studia pożerają zdecydowanie za dużo czasu...
@NWC wiesz dlaczego? Bo muszą wyrobić "normę" mandatów. Poza tym skoro jebną komuś ten mandat to nie bez powodu. Skoro stoi w kodeksie jak księdzu na widok ministranta "Nie pić w miejscu publicznym i chuj bo mandat" to się nie pije, a nie potem wylewa żale "psy mnie spałowały i mandat dały. jp na 100%!".
huj w dupe policji za nie wypełnianie swoich obowiązków kurwa, a za nadgorliwe wypłenianie taczka hujów niech się cieszą kurwy jebane
a potem wysiądą z radiowozu i zajebią jakiegoś murzyna tak na zakończenie miłego dnia
Cytat:
. Skoro stoi w kodeksie jak księdzu na widok ministranta
Dura lex sed lex w tych czasach to idiotyzm i kolejne próby zniewolenia społeczeństwa. Jako wolny człowiek chcę się napić, gdziekolwiek, byle to nie było miejsce prywatne, gdzie właściciel terenu zakazał, to chuj do tego innym, dopóki, dopóty nie zaczynam odpierdalać maniany, ale jako wolny człowiek, wiem, że odpierdalając manianę, poniosę konsekwencję i jako wolny człowiek mam wybór.
A nie kurwa zniewolone lemingi i lejący ich krawężniki, co szukają czegokolwiek, bo milicja prowadzi statystyki, by partia była szczęśliwa, ŚRODKOWY prl normalnie. Kodeks spisany przez jakiegoś przygłupiego grubasa w garniturze, który prawdopodobnie miał możliwość ten kodeks spisać tylko dla tego, że był całkiem niezłym czerwonym działaczem można sobie w dupe wsadzić. Taki człowiek nie jest mądrzejszy odemnie i nie wie lepiej, co zrobię lepiej, a co gorzej.
ten z prawaka dobre karpie sadzi jak wyje
za kierowce w 40s piwko xd
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów