📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
Dla tych powyżej bez wyobraźni, spieszę z wyjaśnieniem: No więc chodzi o to że kanibal ją zjadł a następnie po przetrawieniu przez żołądek, wydalił i podtarł sobie dupę. Proszę was...
a ja skumałem
Pips napisał/a:
Dla tych powyżej bez wyobraźni, spieszę z wyjaśnieniem: No więc chodzi o to że kanibal ją zjadł a następnie po przetrawieniu przez żołądek, wydalił i podtarł sobie dupę. Proszę was...
Widzisz, chodzi o to, że ten kawał jest nielogiczny. Co robi po zerwaniu -podciera sobie dupę. No kurwa, równie dobrze nos może sobie podetrzeć. Powinno to brzmieć np. "sra". Wtedy miałoby to jakikolwiek sens. Pomijam to, że i tak byłoby to chujowe.
@up, kawał byłby nielogiczny gdyby zamiast słowa kanibal było chłopak, wtedy można by mówić o durnocie tego kawału a mając kanibala każdy normalny w chwilę się domyśli o co chodzi. To że kawał niskich lotów to już inny temat.
Ale suchar. Ja nawet z takimi dowcipami bym się nie błaźnił.
dawno nie słyszałem takiego
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów