18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Rozszarpanie Chestera psami
fantastico • 2017-11-24, 14:40
Psami rozszarpany pies będący prezentem ślubnym, a mający już dwa lata. Więcej mieć nie będzie bo zagryziony ducha wyzionął. Niestety zamazana jest treść właściwa więc zostaje nam rozpacz właścicielki.

ukryta treść

Wstrząsające wideo nagrała właścicielka Beagle’a. Jej pupilek został brutalnie rozszarpana przez dwa pitbulle. Kobieta jedynie mogła patrzeć na śmierć swojego zwierzaka.

Janet Payne otrzymała dwa lata temu beagle’a w ramach prezentu ślubnego od swojego męża. Kobieta bardzo kochała zwierzaka, nazwała go Chester i mocno się z nim zżyła. Kiedy niedawno wychodziła z nim na spacer, nie sądziła, że to będzie jej ostatnie wyjście na dwór z pupilem. Pies został zamordowany przez dwa większe pitbulle lub mastify.

Kobieta spacerowała z Chesterem po parku. Postanowiła spuścić go ze smyczy, aby pobiegał swobodnie po trawie. Nagle do beagle’a podbiegły dwa krwiożercze pitbulle. Rzuciły się one na bezbronne zwierze i zaczęły szarpać na wszystkie strony. 2-letni piesek nie miał najmniejszych szans z napastnikami i został rozerwany na strzępy.

Potworne sceny działy się na oczach Janet, która postanowiła nagrać całe zdarzenie. Kiedy kobieta prosiła właściciela zabójczych psów o pomoc, ten jedynie zaczął krzyczeć do niej, „czemu jej zwierzak nie był na smyczy”. Widać później, że mężczyzna próbuje oderwać pitbulle od beagle’a, ale zwierzęta są silniejsze. W końcu zrezygnowany właściciel odszedł zostawiając Chestera na pastwę bestii.

Zgłoś
gustav665 2017-11-24, 19:40 1
Jest jeden, prosty, szybki sposób na oderwanie drapieżnika od ofiary (jak cie dziabnie kiedyś ruski miś to se przypomnisz): Wsadzić palca w oko. Każdy drapieżnik ucieknie z uwagi na to, że jeden posiłek nie jest wart utraty obu oczu.
Zgłoś
Diux 2017-11-24, 19:54 1
@up Na te kurwy to nie działa. Pitbull choćby miał zginąć to ofiary nie puści... Widziałem podobną sytułacje.. Bydle było dechami napierdalane a i tak nie odpuściło...

Swoją drogą.. aż mam ciary na plecach jak to oglądam. Mam nadzieję że piesek długo nie cierpiał...

Zastanawiam się po co ludzie kupują takie psy...

ZERO TOLERANCJI
Zgłoś
adriancium 2017-11-24, 20:06 1
Jaki jest problem? Jak Lew zjada antylopę to tez placzecie?
Zgłoś
KrulJulian9001 2017-11-24, 20:18 3
janlew napisał/a:

Pies, tygrys, cobra i cała reszta tego gówna które jest w stanie zabić człowieka. Powinny mieć prawo przebywać wyłącznie na terenie właściciela. Drapieżnik dostrzeżony w strefie publicznej ludzi, powinien być odejbany z automatu, z bez ograniczeń posiadanej przez Polaków broni. Cokolwiek zrobi zwierze, właściciel powinien być obciążony tak, jakby uczynił to sam i to z bronią w ręku. Bo pies to też broń i temu służy. Teraz to był inny kundel, innym razem to będzie czyjeś 2-letnie dziecko.

Lecz się człowieku na schizofrenię, bo jeszcze ci wpadnie do głowy jakiś głupi pomysł, żeby do swoich poglądów przekonywać innych
Zgłoś
miskolargol 2017-11-24, 20:26 2
pitgówno znowu w akcji.do odjebania cala rasa razem z właścicielami.
Zgłoś
stefciok 2017-11-24, 20:30
Jakiś pedalski ten beagle. Mój jamnik by te oba pitbulle napierdolił i wyruchał.
Zgłoś
gabriel0 2017-11-24, 21:03 2
Tak się zastanawiam jak ten beagle wygląda i przypomniało mi się że kolega ma takiego skurwysyna. Jak włazi po schodach to wali jajami o każdy stopień.

Rybka chwyciła spławik
Zgłoś
Pakower 2017-11-24, 21:42 1
Wszyscy kurwa specjaliści. To są dogi argentyńskie. Białe umaszczenie w powyżej 80% wyklucza pitbulla jako pitbulla dlatego jest ich bardzo mało. Jak widzę komentarze "co za jebana rasa" zabić wszystko to mi słabo. Zapoznajcie się choćby ze zdjęciami psów takich jak:
właśnie Dog argentyński
Cane Corso
Red nose
i jeszcze kilka innych...
Pitbulle i amstaffy to one wpierdalają na śniadanie
Zgłoś
Biały_Orzech 2017-11-24, 21:53 3
^co nie zmienia faktu, że winno się wszystkie takie rasy wypierdolić.
Zgłoś
mesjasz19 2017-11-24, 22:51 10
Kilka dni temu w jednym z Warszawskich parków była podobna akcja. Jeden amstaff rzucił się na młodego owczarka, na szczęście właściciel owczarka chyba z tych świadomych zagrożenia jakim są inne psy miał przy sobie pałkę teleskopową. Tak nakurwiał świnię że chyba mu połamał kręgosłup bo w pewnym momencie agresor padł jakby mu prąd odcięli.

Właściciel świniaka oczywiście z mordą "no i co go bijesz", "na psy już dzwonie" itp...
Psy oczywiście przyjechały, ja zeznania złożyłem i mam tylko nadzieję że owczarek dał radę. Pod szyją miał rozerwaną skórę i na głowie szramę.
Zgłoś
beeveer 2017-11-24, 23:00
@saves
i właściciel też miałby broń i zginęliby obydwoje.
Zgłoś
knightleon92 2017-11-25, 0:15
sznurek i dusic gnoja ile wytrzyma taki kundel bez tlenu?
Zgłoś
Zara 2017-11-25, 0:55 1
jedyną skuteczną i w miarę bezpieczną metodą jest chwycenie gryzącego psa za tylne nogi i uniesienie ich w górę, wtedy traci orientację i odruchowo odwraca głowę co należy wykorzystać odciągając go
Zgłoś
gustav665 2017-11-25, 1:35
Diux napisał/a:

@up Na te kurwy to nie działa. Pitbull choćby miał zginąć to ofiary nie puści... Widziałem podobną sytułacje.. Bydle było dechami napierdalane a i tak nie odpuściło...

Swoją drogą.. aż mam ciary na plecach jak to oglądam. Mam nadzieję że piesek długo nie cierpiał...

Zastanawiam się po co ludzie kupują takie psy...

Widziałeś filmik jak ktoś wydłubał oko psu i nie podziałało? To że deski nie działają to oczywiste, właśnie dlatego należy wydłubać oko.
Zgłoś
Nert 2017-11-25, 3:13
KrulJulian9001 napisał/a:

Lecz się człowieku na schizofrenię, bo jeszcze ci wpadnie do głowy jakiś głupi pomysł, żeby do swoich poglądów przekonywać innych

Przecież janlew to lokalny debil który ma poglądy polskiej szlachty, a jest z rodziny chłopów. Kto czyta tego kretyna :F
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów