Swoją drogą.. aż mam ciary na plecach jak to oglądam. Mam nadzieję że piesek długo nie cierpiał...
Zastanawiam się po co ludzie kupują takie psy...
ZERO TOLERANCJIPies, tygrys, cobra i cała reszta tego gówna które jest w stanie zabić człowieka. Powinny mieć prawo przebywać wyłącznie na terenie właściciela. Drapieżnik dostrzeżony w strefie publicznej ludzi, powinien być odejbany z automatu, z bez ograniczeń posiadanej przez Polaków broni. Cokolwiek zrobi zwierze, właściciel powinien być obciążony tak, jakby uczynił to sam i to z bronią w ręku. Bo pies to też broń i temu służy. Teraz to był inny kundel, innym razem to będzie czyjeś 2-letnie dziecko.
Lecz się człowieku na schizofrenię, bo jeszcze ci wpadnie do głowy jakiś głupi pomysł, żeby do swoich poglądów przekonywać innych
i jeszcze kilka innych...
Pitbulle i amstaffy to one wpierdalają na śniadanie
Właściciel świniaka oczywiście z mordą "no i co go bijesz", "na psy już dzwonie" itp...
Psy oczywiście przyjechały, ja zeznania złożyłem i mam tylko nadzieję że owczarek dał radę. Pod szyją miał rozerwaną skórę i na głowie szramę.
@up Na te kurwy to nie działa. Pitbull choćby miał zginąć to ofiary nie puści... Widziałem podobną sytułacje.. Bydle było dechami napierdalane a i tak nie odpuściło...
Swoją drogą.. aż mam ciary na plecach jak to oglądam. Mam nadzieję że piesek długo nie cierpiał...
Zastanawiam się po co ludzie kupują takie psy...
Widziałeś filmik jak ktoś wydłubał oko psu i nie podziałało? To że deski nie działają to oczywiste, właśnie dlatego należy wydłubać oko.
Lecz się człowieku na schizofrenię, bo jeszcze ci wpadnie do głowy jakiś głupi pomysł, żeby do swoich poglądów przekonywać innych
Przecież janlew to lokalny debil który ma poglądy polskiej szlachty, a jest z rodziny chłopów. Kto czyta tego kretyna :F
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów