📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Te zlewozmywaki, takie porobione ze nawet nic nie poczuły jak spadały. Tylko brać w krzaki i korzystać, i tak nie będą pamiętać kto
PanKukuruźnik82 napisał/a:
Te zlewozmywaki, takie porobione ze nawet nic nie poczuły jak spadały. Tylko brać w krzaki i korzystać, i tak nie będą pamiętać kto
hue hue hueee, cycunieee
ja pierdole jaki mentalny wiesiek z ciebie. pij to piwo i idź spać.
plastic napisał/a:
hue hue hueee, cycunieee
ja pie**ole jaki mentalny wiesiek z ciebie. pij to piwo i idź spać.
No tak, bo na sadolu to tak nie wypada, ja pierdole, jakie to się delikatne zrobiło. Eeeee ty ! chyba portale pomyliłeś, idz na wykop albo pejsika i tam sobie pisz takie żałosne teksty. Sadol to sadol, nie jest to miejsce dla takich giętkich korniszonów jak ty.
Rączkę połamała uuu
PanKukuruźnik82 napisał/a:
No tak, bo na sadolu to tak nie wypada, ja pierdole, jakie to się delikatne zrobiło. Eeeee ty ! chyba portale pomyliłeś, idz na wykop albo pejsika i tam sobie pisz takie żałosne teksty. Sadol to sadol, nie jest to miejsce dla takich giętkich korniszonów jak ty.
wypada to ci odbyt, a to jest sadol, cymbale, wiec zostaw zale na portalach ktore wymieniles. nie dziw sie ze ktos ci pocisnie za napisanie zenujacego wpisu. co taki delikatny jestes pizdusiu. pij to piwo i nie placz mi tu wykopem, wiesławie.
daj zwierzętom konia...
Rybnik Kamień
Dałbym temu koniu soczyste jabłuko.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów