18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
bioder 2012-07-16, 17:22
od chujów ją wyzwał, po ruchach warg poznałem
Zgłoś
mateusz2008 2012-07-16, 17:23 2
Profesjonaliście w pracy się nie przeszkadza.
Zgłoś
skizo 2012-07-16, 19:43
Zrozumiałem tylko "slut" ale to wystarczy ^^
Zgłoś
rozkurw 2012-07-16, 20:30
@UP a ja gierary hir!

My life,my rulez.
Zgłoś
Ushiro Mawashi 2012-07-16, 20:45
Chciała żeby zagrał biebera
Zgłoś
machete86 2012-07-16, 22:10
Wielki mi krwa didżej, zwykłu hipstopajac co sie jara tym, że puszcza czyjeś utwory w tańcbudzie.

kosmetyka aut
seo
Zgłoś
Anonymouz 2012-07-16, 22:20 1
machete86 napisał/a:

Wielki mi krwa didżej, zwykłu hipstopajac co sie jara tym, że puszcza czyjeś utwory w tańcbudzie.

To kto to jest? Pan miksujący muzykę?
Zgłoś
xandercage 2012-07-16, 22:38
Eee myślałem, że jeszcze japiszonowi przyp#$oli ...
Zgłoś
Katoneo 2012-07-16, 23:52
cener napisał/a:

co to za nuta?

Chujowa
Zgłoś
vniveri25 2012-07-17, 0:31 2
j2m2 napisał/a:

jak on jest dj to ja jestem konfucjusz

Zgłoś
zuberos 2012-07-17, 1:03
zapewne powiedziała mu do ucha"a puścisz Ai Se Eu Te Pego"?
Zgłoś
simek147666 2012-07-17, 10:22 1
Po to jest DJ, żeby sam "puszczał" muzykę. Jak chce kawałek z dedykacją, to mogła sobie w chacie na wieży posłuchać.
Zgłoś
sasungnim 2012-07-17, 10:48
90% dj to ćfoki

na miejscu któregoś z jej kolegów podszedł do tego pseudo dj'a i zasadził takiego kopa ze poleciał by razem z tym sprzetem z powrotem do pierdziszowa

Zgłoś
Anonymouz 2012-07-17, 17:03
sasungnim napisał/a:

90% dj to ćfoki

na miejscu któregoś z jej kolegów podszedł do tego pseudo dj'a i zasadził takiego kopa ze poleciał by razem z tym sprzetem z powrotem do pierdziszowa

Ja się mieszczę w tych 10-ciu procentach i uwierz mi, że gówno byś zrobił.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów