zaczepia DJ-a
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Profesjonaliście w pracy się nie przeszkadza.
Chciała żeby zagrał biebera
Wielki mi krwa didżej, zwykłu hipstopajac co sie jara tym, że puszcza czyjeś utwory w tańcbudzie.
machete86 napisał/a:
To kto to jest? Pan miksujący muzykę?Wielki mi krwa didżej, zwykłu hipstopajac co sie jara tym, że puszcza czyjeś utwory w tańcbudzie.
Eee myślałem, że jeszcze japiszonowi przyp#$oli ...
Po to jest DJ, żeby sam "puszczał" muzykę. Jak chce kawałek z dedykacją, to mogła sobie w chacie na wieży posłuchać.
90% dj to ćfoki
na miejscu któregoś z jej kolegów podszedł do tego pseudo dj'a i zasadził takiego kopa ze poleciał by razem z tym sprzetem z powrotem do pierdziszowa
na miejscu któregoś z jej kolegów podszedł do tego pseudo dj'a i zasadził takiego kopa ze poleciał by razem z tym sprzetem z powrotem do pierdziszowa
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów