zaczepia DJ-a
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
@up
albo ktoś kto nie lubi jak jakaś pizda podchodzi i zaczyna pierdolić jakieś farmazony na ucho
albo ktoś kto nie lubi jak jakaś pizda podchodzi i zaczyna pierdolić jakieś farmazony na ucho
no w sumie to masz rację a poza tym to urodą to ona nie grzeszy.
a i tak wydaje mi sie ze nie chodziło o zaczepianie tylko o jakis kawalek z dedykacją
a i tak wydaje mi sie ze nie chodziło o zaczepianie tylko o jakis kawalek z dedykacją
Pewnie jakiś chapozord, co to opierdala pałe za drina i pierdoli się po kiblach, chciała dać dupy didżejowi, a w gratisie podzieliła by się z nim grzybicą i chuj wie czego tam jeszcze jest nosicielką.
Może powiedziała coś w stylu "weź coś puść dobrego np. Lady Gagę!".
Dj Masimodo wielki.Hehehe impreza w remizie i wielki Dzolo.
Bądź czujny, bo ciągle cię obserwują
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Sam jestem djem i często mam takie sytuacje w klubie. Chce panna zagadać? Spoko, niech zagaduje, ale po moim secie przy drinku a nie za moimi plecami w czasie mixu co wygląda jakby chciała tylko swoją mordę pokazać, że niby zna dja.
kudlaty1125 napisał/a:
Pewnie jakiś chapozord, co to opierdala pałe za drina i pierdoli się po kiblach, chciała dać dupy didżejowi, a w gratisie podzieliła by się z nim grzybicą i chuj wie czego tam jeszcze jest nosicielką.
Kurde, wygląda jak moja siostra za 6 lat
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów