18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 6 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
MalcolmX 2022-06-04, 15:05
petru23 napisał/a:

Chyba go zjedli.

Chyba dopiero mają go na oku...

Opis
Zgłoś
marcino_zly 2022-06-04, 15:17 2
Hmmm jak widać u nich od lat dosłownie wszystko zostaje w rodzinie...
Zgłoś
ritu4l 2022-06-04, 16:18 4
To jakaś aplikacja czy naprawdę można mieć taki ryj?

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
1bolek1 2022-06-04, 16:20
myślałem, że na końcu opierdolą kurczaka z keczapem
Zgłoś
yaiba 2022-06-04, 16:22 8
Jak to ojca brak? Ojciec to starszy brat matki, równocześnie wujek swoich dzieci. Czego tu nie ogarniacie?

Putin la Puta Kaput
Zgłoś
stud3nt 2022-06-04, 17:29 19
Za urodzenie tego dziecka (i pewnie pozostałych) baba powinna garować w pace do końca życia.

Osoby na filmie mają Zespół Crouzona. Jest to choroba genetyczna, dziedziczona autosomalnie dominująco, czyli w skrócie: jako matka masz 50% szans na to, że potomek będzie miał tę chorobę. A jeśli chory był ojciec - to też 50%< z tym że zdrowe dzieci będą nosicielami wadliwego genu. Badania prenatalne pozwalają taką wadę wykryć, ale trzeba je wykonać na własną rękę.

Zresztą np. w polskim chlewisku jest to bezużyteczne, bo i tak nie wolno tego wyskrobać, a za chwilę będzie rejestr ciąż i narobią problemu. Dlaczego piszę o bolandii? Bo i u nas trafiają się takie głupie baby - i jeszcze mają czelność żebrać o zbiórki na swoje chore kaszojady xD Nie wierzycie? To wpiszcie sobie w googlach "Zespół Crouzona siepomaga' albo 'Zespół Crouzona zbiórka'. Nie zwracam za onkologa.

Aha, gdyby ktoś próbował zrzucić coś na tę chorobę. Ona NIE powoduje zaburzeń w rozwoju intelektualnym. Wiadomo, murzynom niewiele to pomoże, ale nie można mówić że nie odpowiadają za swoje czyny!
Zgłoś
kurvipiccolo 2022-06-04, 17:33 3
Matka trzyma wszystkich na oku
Zgłoś
Janko 2022-06-04, 17:47 1
Przecież to kurwa same downy są
Zgłoś
korowiow777 2022-06-04, 18:15 1
Nie zesrajcie się. Mordy zmienione programem. Jest pierdyliard filmów na sriktoku smutne mordki, wesołe mordki, wytrzeszcze oczu czy takie upośledzone jak te.

zmarnowałem 22 znaki
Zgłoś
ZwykłySadol 2022-06-04, 19:39 1
Jaki to gatunek człekokształtnych?
Zgłoś
Ogórek 2022-06-04, 21:21
Jeszcze dwójka to ogarniałem ale jak pojawiły się trzeci i adekwatnie czwarty podobny do pierwszej dwójki i trzeciego zrobił mi się kłopot w głowie!!!
Zgłoś
zbigniewz 2022-06-04, 21:23
Jaka matka taki troll
Zgłoś
n................l 2022-06-04, 22:01
Kurwa, pokazać sadolom trochę czarnej techniki to się zesrają z przejęcia xD wy serio chyba z piwnicy nie wychodzicie.
Zgłoś
bardak 2022-06-04, 23:18
A to co?? jakiś chów wsobny??
Zgłoś
Morty999 2022-06-05, 1:10
KapejloneK napisał/a:

Tylko eugenika może uratować ludzkość.
I niekontrolowany odstrzał małp.

Małpia ospa czy cos tam przypadek ?? xd
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów