📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Tępe tiktokowe dzidy.
Zamiast mężowi kolacje robić i dzieci do snu układać to pajacuje jedna z drugą jak przygłup jakiś. A latka już swoje mają.
Teraz czekam na wysryw białorycerzyków, feminazistek, kukoldów, betabankomatów, lewaków, pedałów i innych zjebów co uważają że źle napisałem.
Zamiast mężowi kolacje robić i dzieci do snu układać to pajacuje jedna z drugą jak przygłup jakiś. A latka już swoje mają.
Teraz czekam na wysryw białorycerzyków, feminazistek, kukoldów, betabankomatów, lewaków, pedałów i innych zjebów co uważają że źle napisałem.
Materiał za słaby na piwko, ale za sympatyczną nogę daję watę cukrową
śmiechommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nie było końcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa buhahahahahahahahaha
PanKukuruźnik82 napisał/a:
Tępe tiktokowe dzidy.
Owszem, źle napisałeś. O tej godzinie nie powinno się jadać kolacji. Mogła co najwyżej pozmywać
Kurwa kola i frytaski jaka szkoda a tamtej but w pizde zmarnowala....
Co to kurwa jest?! To jeszcze sadistic czy już TikTok?
Ogarnijcie się, ta ustawka to już totalne dno! Co następne, shorty ze zjadania kwaśnych żelków?
Ogarnijcie się, ta ustawka to już totalne dno! Co następne, shorty ze zjadania kwaśnych żelków?
ja pierdolę,
wiele rzeczy widziałem, i pomimo konserwatyzmu sadolowego z mojej strony wiem że śmieszne kwejki i tiktoki są potrzebne by strona przyciągała niezarejestrowanych.
Ale to co teraz zobaczyłem, to już kurwa ludzkie pojęcie przechodzi,
ja pierdolę
wiele rzeczy widziałem, i pomimo konserwatyzmu sadolowego z mojej strony wiem że śmieszne kwejki i tiktoki są potrzebne by strona przyciągała niezarejestrowanych.
Ale to co teraz zobaczyłem, to już kurwa ludzkie pojęcie przechodzi,
ja pierdolę
Natychmiastowy orgazm
Za wrzucenie takiego gówna powinien być ban dożywotni... i dla każdego kto dał piwo.
No i po chuj coś takiego istnieje? Tym razem nawet nie o filmik chodzi
Ciekawe czy posprzątały po sobie tępe pizdy.
Ależ to jest mierne.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów