Ludzie wykonywali jakiś protest, po parasolce można się domyślać, że tęczowy...a kierowcy się to nie podobało przez co dokonał roztrącenia ludzi przez wjechanie w nich na skutek czego padali na ziemię jak kręgle bilą trącone.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nowynick napisał/a:
w przypadku blokowania ulic to powinno być kurwa legalne
Mi tam się wydaje, że to jakiś legalny festyn/jarmark i kierowca o tym nie wiedział. Nie mniej jednak, z łapami nie powinni wyskakiwać, tylko na chłodno go o tym poinformować...
Bałbym się, że mi ktoś zębem albo złamaniem otwartym zarysuje lakier.
Co za ignorancja... Protestujący nie stoją bez powodu - każdy kierowca w takich sytuacja powinien się chociaż zorientować czego dotyczy protest i jeśli trzeba - wziąćw nim udział. Inaczej jak ma być gdziekolwiek lepiej jeżeli ludzie olewają wszelkie inicjatywy społeczne?
Dlatego właśnie narodowcy zawsze będą lepsi - zbierają się, pokrzyczą z transparentem, odpalą race i idą do domu. W 98% odbywa się to pod jakimś pomnikiem czy miejscem historycznym.
Zaś lewacy, taksówkarze, rolnicy (tak, tak, jestem z pokolenia które pamięta blokady rolników) muszą blokować, wszystko i wszystkich. Nawet niezwiązanych z tematem zwykłych ludzi należy zablokwać. idiotyzm bo zamiast skupiać uwage na problemie to niechęć zwykłych osób kieruje na protestujących.
Zaś lewacy, taksówkarze, rolnicy (tak, tak, jestem z pokolenia które pamięta blokady rolników) muszą blokować, wszystko i wszystkich. Nawet niezwiązanych z tematem zwykłych ludzi należy zablokwać. idiotyzm bo zamiast skupiać uwage na problemie to niechęć zwykłych osób kieruje na protestujących.
Spiderowski napisał/a:
(tak, tak, jestem z pokolenia które pamięta blokady rolników)
Dobrze ze o tym wspomniales, nadalo to duzo kontekstu do Twojej wypowiedzi
0:02 cos bylo glosno ostatnio o jakims trzesieniu.
Az milo popatrzec jak wieloryb ryje o asfalt.
Az milo popatrzec jak wieloryb ryje o asfalt.
Dawno się tak nie uśmiałem! a tak w ogóle, to jakim trzeba być debilem, żeby samym sobą próbować zatrzymać samochód? Proponuję im tego spróbować z pociągiem
Spiderowski napisał/a:
Dlatego właśnie narodowcy zawsze będą lepsi - zbierają się, pokrzyczą z transparentem, odpalą race i idą do domu. W 98% odbywa się to pod jakimś pomnikiem czy miejscem historycznym.
Ja w wieku 8-9 lat musiałem dymać z Raszyna na Okęcie (ok 4 km) do podstawówki przez te jebane ciągniki Leppera (zablokowali Aleję Krakowską w tamtym czasie główny wjazd od południa do Warszawy). Jak ich mijałem patrzyłem w te Wędrowyczowe przechlane gęby. Myślicie, że jakieś uczucia na widok dzieci, które tachały plecaki? Wzgarda wręcz, że mimo ich protestów ludzie próbują normalnie funkcjonować!
Dlatego jak pisałem w pierwszym poście. Państwo powinno móc legalnie wysłać tam jebanego T 72 co by gąsienicami posprzątał towarzystwo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów