Niszczenie ściany w moim wykonaniu parę lat temu . Nie byłem przygotowany na efekt który powstał po przechyleniu przewróceniu jednej ściany
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Niszczenie ściany w moim wykonaniu parę lat temu . Nie byłem przygotowany na efekt który powstał po przechyleniu przewróceniu jednej ściany
ni hulk tylko Fred
jozioopona napisał/a:
Co się tak zaniepokoiłeś, jak druga ściana się przewróciła? Chciałeś na jej bazie postawić nowy dom?
Jak bardzo zjebane życie trzeba mieć żeby dojebać się do różowych majtek typa..
siebie na sadola wstawic..
tranzystor, no w sumie to całe musieliśmy wyburzyć ale i tak się wystraszyłem bo nie pomyślałem że tak polecą bo ta druga na solidną wyglądała
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów