📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:30
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ppetel napisał/a:
szkoda iz nie było tam jakiegoś małego ładunku prochowego
Widocznie wybrał zły model zapalniczki. :/
Przykro mi, ale Twój kandydat nie spełnia wymogów formalnych do otrzymania Nagrody Darwina.
W ramach pokuty możesz strzelić sobie plaskacza
W ramach pokuty możesz strzelić sobie plaskacza
moze i jestem zbyt zbakany ale o chuj tu chodzi ?
czekam i czekam już 30 minut aż mu sie ta siekiera w glowe wbije , ale cos nie wychodzi
No, rzeczywiście. Zapalniczka to może wyjebać jak tona trotylu.
miałem nadzieję na urwane ręce bądź siekiere w głowe lub w kroczu...
Ktoś w ogóle czytał te Nagrody Darwina?
Trzeba się zabić, albo przynajmniej pozbyć się przyrodzenia.
Trzeba się zabić, albo przynajmniej pozbyć się przyrodzenia.
Słowem do zaszczytnej nagrody im Darwina należy tak się załatwić przez głupotę własną by nie móc się już rozmnażać o własnych siłach. Pasuje do tego zabicie się, sparaliżowanie, urwanie jaj, urwanie wszystkiego, uszkodzenie mózgu tak że już mu nie staje itp. Wyklucza się nagrodę Darwina jak do wypadku przyczyniły się osoby trzecie a nie głupota pretendenta. Jak mimo ciężkich obrażeń sytuacja "fizyczna" oraz rodzinna dopuszcza posiadanie dzieci. Dziękuję, dowidzenia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów