📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeżeli uważasz, że od tego można umrzeć, to lepiej nie wychodź z domu.
Andre87 napisał/a:
a mogła się mu z tej glupoty i radości ta siekierka w łeb wbić.
i o to mi chodziło
szkoda iz nie było tam jakiegoś małego ładunku prochowego lub czegoś mocniejszego reagującego na ściskanie
@up zapalniczka też tak potrafi Wszystko zależy od tego gdzie najpierw pęknie. Odbicie siekiery w łeb, jak najbardziej prawdopodobne, szkoda że nie tym razem.
up@Twoja teoria przypomina mi tą o możliwości utopienia się w łyżce wody.
Gogle, słuchawy, rękawiczki typu "wampirki". BHP zachowane.
Ppetel napisał/a:
i o to mi chodziło
szkoda iz nie było tam jakiegoś małego ładunku prochowego lub czegoś mocniejszego reagującego na ściskanie
Robster napisał/a:
@up zapalniczka też tak potrafi Wszystko zależy od tego gdzie najpierw pęknie. Odbicie siekiery w łeb, jak najbardziej prawdopodobne, szkoda że nie tym razem.
co za idioci
każdy przecież wie, że wybuch zapalniczki porównuje sie z wybuchem granata odłamkowego...
Andre87 napisał/a:
a mogła się mu z tej glupoty i radości ta siekierka w łeb wbić.
A ja znam debila który sam sobie wbił siekierę w głowę. Był taki mądry że zamiast młotka do zbijania palet w tartaku wziął sobie siekierkę... przeżył, ma bliznę, nie ma nagrody darwina
nie tylko
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów