Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I bardzo dobrze - prąd podrożał w Polsce ciągu kilku lat co najmniej 4 razy a benzyna wcale - dzięki temu że USA rządzi światem. Chyba coś popierdoliłem...
No nie ma to zbyt wiele sexu.
Normalnie jak jest nie przewidziany wypadek i do wody się coś wyleje to poruszenie kurwa na całym świecie że "bandyci, kryminaliści, sadystycznie świnie wylewające chuj wie co do wody, zabić ich razem z rodzinami" ale jak ahmedy jebane alahakbary srają z premedytacją do wody i w powietrze rozpierdalając tankowce to jest kurwa dobrze i to w Europie trzeba eko normy podnosić i podatki rzeby ekosystem naprawić do kurwy nędzy.
Już niedługo się wykończymy. Nie wiem ile masz lat, ale ja się boje co zobaczę do końca swojego życia. A dzieci już uczę kopać schrony i rozpalać ognisko od patykow
Ja pierdole, akbary znow, co to za religia jest, co by sie nie stalo (co by nie odjebali) jedyne co potrafia wrzeszczec to allah akbar i tak w kolko tepaki -.-
Jakby nie patrząc gdyby nie USrAel to by akbary maniany nie odpierdalali i doskonale wiedzą że petrodolar drenuje kraje stojące na ropie
Dobrze, no ta ropa nie zostanie przerobiona na spalony i nie będzie nas truć.
Ja pierdole, akbary znow, co to za religia jest, co by sie nie stalo (co by nie odjebali) jedyne co potrafia wrzeszczec to allah akbar i tak w kolko tepaki -.-
Ale pierdolisz. Widać ,żeś Tłuk.
Jak u nas się coś odjebie to więcej niż połowa Polaków powie:
- O Jezu...
-O mój Boże
Albo inne ...
- Chryste Panie ...
I uwierz mi na słowo, niewiele z tych wypowiedzi ma coś wspólnego z religią ....
Ale pierdolisz. Widać ,żeś Tłuk.
Jak u nas się coś odjebie to więcej niż połowa Polaków powie:
- O Jezu...
-O mój Boże
Albo inne ...
- Chryste Panie ...
I uwierz mi na słowo, niewiele z tych wypowiedzi ma coś wspólnego z religią ....
Tłuk to raczej Ty, u nas raczej sie nie obcina lbow i nie wysadza statkow wrzeszczac razam "w imie jezuska" czy "bogu niech beda dzieki" upierdalajac komus lape.. jak cos sie odjebie, nie jak my odjebiemy, to jest klucz tępaku.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów