📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
To może rozwiążemy tak problem pedofilii wśród wszystkich w końcu w innych zawodach statystycznie jest procentowo więncej pedofili
nie masz pomysłu na temat? Wpierdol coś o pedofilii w kościele no bo przecież wszyscy tam to pedofile.
szer.Lucjan napisał/a:
nie masz pomysłu na temat? Wpierdol coś o pedofilii w kościele no bo przecież wszyscy tam to pedofile.
Nie masz pomysłu na temat? Wpierdol coś o cipatych, albo o pedałach, przecież wszyscy oni chcą zniszczyć naszą cywilizację.
pierdolicie farmazony, ksiądz to pedofil nie ma normalnych, każdy szmaciarz w sutannie powinien skończyć jak na obrazku.
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
Nie masz pomysłu na temat? Wpierdol coś o cipatych, albo o pedałach, przecież wszyscy oni chcą zniszczyć naszą cywilizację.
Ostatnie 1000lat chrześcijaństwa nas nie zniszczyło więc musi byc jakaś wina tego że coraz gorzej jest na świecie. I tu dobrze pasje wasza lewacka tolerancja jako jeden z powodów. Szach mat, biczesie...
Cytat:
W końcu jakies fakty przytoczyłeś/aś.Wpie**ol coś o c**atych, albo o pedałach, przecież wszyscy oni chcą zniszczyć naszą cywilizację.
Tyle, że obecnie pedofili ciągnie do sutanny, bo w tym zawodzie to nie jest karalne
PYTHON napisał/a:
To może rozwiążemy tak problem pedofilii wśród wszystkich w końcu w innych zawodach statystycznie jest procentowo więncej pedofili
nie jest
Właśnie myślałem nad jakąś niewulgarną formą wyrażenia tej myśli
@ Down
Właśnie myślałem nad jakąś niewulgarną formą wyrażenia tej myśli
Kurwa mać!
Jeden nie umie pisać, a reszta go pod jebane niebiosa zacznie wychwalać...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów