18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-08, 0:14
noe82 2012-07-26, 22:31 4
-to jakiś stary słowiański dialekt, czy co?
-ni chuja nie wiem o czym on do mnie rozmawia.
Zgłoś
tb114 2012-07-26, 22:45 54
idź pan... tyle paliwa, takie koszty serwisu a tam jeden pasażer. Chyba sie przelece, nie będzie im smutno że całkiem na pusto a ja będe mógł pierdolić po pijaku że prywatnym samolotem leciałem
Zgłoś
kraz34 2012-07-26, 23:01
to wyglada tak jak przedzial w pociagu jadacym jakims ubocznym torem ... tylko nie trzesie tak bardzo
Zgłoś
d................a 2012-07-26, 23:08
Nie wiem kto to, nie wiem...Ale kalkulator ma stary.
Zgłoś
k................k 2012-07-27, 1:13 2
jak zaoszczędził na bilecie to niech jakiś lepszy kalkulator kupi chociaż
Zgłoś
Ingles 2012-07-27, 1:19 11
PKP - 12 godzin jazdy - 98 zł
OLT Express - 2 godziny lotu - 99 zł

"Ździchu! Jedziem PKP, taniej bydzie."
Ot nasza polska mentalność.
Zgłoś
tom1700 2012-07-27, 1:19
A w pociagach frekwencja po 150 % ;/
Zgłoś
salmonellas 2012-07-27, 2:27 3
Onet : godzina 00:20 ,bilety dalej w promocji.
Skurwysyny

01:25 ,zmiana ceny, zajebiscie

Nie przejmuj się tym, że OBCY nigdy cię nie słuchają;
Bądź czujny, bo ciągle cię obserwują
Zgłoś
Malixx 2012-07-27, 6:20 1
Ale OLT Express odwołał loty a nie zawiesił działalność/ogłosił upadłość
Zgłoś
brylant1412 2012-07-27, 7:25
goog11 -co ty za głupoty piszesz jakie 2 godz lotu.ja z Irlandii leciałem 2 godz

>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Zgłoś
pieto90 2012-07-27, 8:21 3
@up może leciałeś z wiatrem? a @goog11 leciał pod wiatr
Zgłoś
Krzysztof_Jarzyna 2012-07-27, 8:44
@tb114
Już nie polecisz.

Wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer? Ja!...Beheierdung das Oder die Flippenwald gersput!
Zgłoś
crackit 2012-07-27, 9:20
tb114 napisał/a:

idź pan... tyle paliwa, takie koszty serwisu a tam jeden pasażer. Chyba sie przelece, nie będzie im smutno że całkiem na pusto a ja będe mógł pierdolić po pijaku że prywatnym samolotem leciałem

Już nie polecisz

Cytat:

Szanowni Państwo,
Informujemy, że od 27 lipca br. wszystkie rejsy regularne zostają zawieszone do odwołania, tym samym wstrzymana zostaje sprzedaż biletów lotniczych.

Zgłoś
jackalski 2012-07-27, 9:40
Wrocław - Warszawa - pomijając kołowanie, sam lot trwał 30 minut. W 2h 15 minut od wyjścia z domu byłem w pracy
A sam samolot był zapełniony pod korek. Cóż, powinni zrewidować trasy, szkoda, że czekali tak długo tracąc kasę na nierentowne połączenia. Co do mentalności, widziałem jak do samolotu wsiadały osoby, dla których była to pierwsza podróż lotnicza
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów