📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Swojej cywilizacji zbudować nie potrafili, to w geście zawiści jeszcze czyjąś rozpierdolą.
Gdyby lewica rozpoczęła swoje rządy na pustyni, to po miesiącu zabrakłoby piasku.
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
Z Detroit zawsze dobre techno wychodzi.
Jezu chryste, co wy macie z tym Detroid i z tymi jankesami, ze zapatrzeni w nich jak w obrazek i wystarczy ze jakiś pierdnie to już pojawia się 'najświeższa porcja materiału z wielkiego, wspaniałego, cudownego usa'. Toż to chyba 3 temat w tym tygodniu o jakimś mieście na drugim końcu świata, gdzie nawet nie wiedzą co to Polska, a wy się nimi onanizujecie.
już był gra o Czarnobylu teraz będzie o Detroit
ellsworth napisał/a:
Jezu chryste, co wy macie z tym Detroid i z tymi jankesami, ze zapatrzeni w nich jak w obrazek i wystarczy ze jakiś pierdnie to już pojawia się 'najświeższa porcja materiału z wielkiego, wspaniałego, cudownego usa'. Toż to chyba 3 temat w tym tygodniu o jakimś mieście na drugim końcu świata, gdzie nawet nie wiedzą co to Polska, a wy się nimi onanizujecie.
Człowieku, ten materiał tylko pokazuje, do czego dzicz potrafi doprowadzić wcześniej dobrze rozwinięty gospodarczo teren.
Delta City
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów