📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Ale tę muzyczke, to se odpuść.
Fajne ruchadło się połamało. Droczył bym się z nią. Lubię utyte podstarzałe kluchy rozkładające nogi.
Właśnie to się dzieje jak ktoś jest gruby ,grubego łatwiej powalić niż szuplego,a ćwiczenia powinni być obowiązkowe dla każdego 4 godziny tygodniowo w rządowych ośrodkach dla osób z większym BMI niż norma !!tak samo uzalezninie też przymusowo leczyć nie czekać aż będą zyki z naszych podatków, ot co
Mirek19850509 napisał/a:
Właśnie to się dzieje jak ktoś jest gruby ,grubego łatwiej powalić niż szuplego,a ćwiczenia powinni być obowiązkowe dla każdego 4 godziny tygodniowo w rządowych ośrodkach dla osób z większym BMI niż norma !!tak samo uzalezninie też przymusowo leczyć nie czekać aż będą zyki z naszych podatków, ot co
Mirek, Mirek dzieciorobie, mordo zapijaczona.
Przecież ty w życiu nie pracowałeś , masz wysiedziane miejsce na krawężniku pod osiedlowym, z mopsa wungiel i żarcie i 500+ na chlanie.
Baronessa napisał/a:
Fajne ruchadło się połamało. Droczył bym się z nią. Lubię utyte podstarzałe kluchy rozkładające nogi.
gilf? Już wole celibat...
Baronessa napisał/a:
To dlatego nadal mieszkasz z matką
Trzeba przyznać, że rozciągnięte ma te kolano.
LouisdeFunes napisał/a:
jeszcze sama fujara kolano sobie załatwiła na koniec
To "sama" to przy drobnej pomocy jednak. Uczynny chłopak.
Piękne kino
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów