📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak to jest, jak "ludzie" żyjący mentalnie w średniowieczu, biorą się za technologię wielokrotnie przewyższającą możliwości ich malutkich móżdżków. Niech się wreszcie wytłuką nawzajem i będzie spokój.
Jeśli koleś jest leworęczny to już nie potrzepie
fuckin noobtuber
Tak w ogóle to materiał na hard.
Jakby na to nie spojrzeć kolesiowi odjebało rękę
Jakby na to nie spojrzeć kolesiowi odjebało rękę
Frag limit - 50
Friendly fire - NO
Friendly fire - NO
Pewnie dostał kicka z serwera za friendly fire.
nie no ludzie bez przesady z tym hardem zaniedługo trafi tam film gdzie ktoś wyjmuje małą drzazgę z kciuka
I po co tam wojska wysyłać ? Wystarczyło by postawić pare manekinów i sami się brudasy wybiją !
emilwkpg napisał/a:
rozjebało mu czaszke ?
Jeśli w pomieszczeniu strzelisz z RPG to fala odbije się od ściany i cię zabije a ten koleś prawie z przyłożenia dostał więc na pewno smarkał mózgiem. Jak przyjrzysz się dokładniej to zobaczysz że kiedy ten koleś upada na ziemię to mu mózg z łba wypływa.
rockface123 napisał/a:
nie no ludzie bez przesady z tym hardem zaniedługo trafi tam film gdzie ktoś wyjmuje małą drzazgę z kciuka
Temu brudasowi mózg wypłynął więc raczej to mogłoby być na hardzie.
Na yt jest cały filmik
"RPG Accident In Sirte, Libya, the second zone "
"RPG Accident In Sirte, Libya, the second zone "
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów