Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak to jest, jak "ludzie" żyjący mentalnie w średniowieczu, biorą się za technologię wielokrotnie przewyższającą możliwości ich malutkich móżdżków. Niech się wreszcie wytłuką nawzajem i będzie spokój.

Tak w ogóle to materiał na hard.
Jakby na to nie spojrzeć kolesiowi odj🤬o rękę
Jakby na to nie spojrzeć kolesiowi odj🤬o rękę

nie no ludzie bez przesady z tym hardem zaniedługo trafi tam film gdzie ktoś wyjmuje małą drzazgę z kciuka
I po co tam wojska wysyłać ? Wystarczyło by postawić pare manekinów i sami się brudasy wybiją !

emilwkpg napisał/a:
rozj🤬o mu czaszke ?
Jeśli w pomieszczeniu strzelisz z RPG to fala odbije się od ściany i cię zabije a ten koleś prawie z przyłożenia dostał więc na pewno smarkał mózgiem. Jak przyjrzysz się dokładniej to zobaczysz że kiedy ten koleś upada na ziemię to mu mózg z łba wypływa.
rockface123 napisał/a:
nie no ludzie bez przesady z tym hardem zaniedługo trafi tam film gdzie ktoś wyjmuje małą drzazgę z kciuka
Temu brudasowi mózg wypłynął więc raczej to mogłoby być na hardzie.
Na yt jest cały filmik
"RPG Accident In Sirte, Libya, the second zone "
"RPG Accident In Sirte, Libya, the second zone "
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie