plonk napisał/a:
A co mają wspólnego suche zestawienia z sadisticiem? Uprawiasz masturbejszyn na zasadzie "ooo kurwa, w Nepalu był karambol, zginęło 30 osób..."?
A co ma połowa rzeczy wrzucanych na sadistica z czarnym humorem? Przynajmniej połowa obok czarnego humoru nigdy nie leżała.
Dużo ludzi daje różne rzeczy jako ciekawostki, więc taka strona też może być ciekawa dla niektórych. Btw przy katastrofie w Fukushimie z tej strony brałem właśnie najświeższe info. Jak pamiętam to "troszkę" się zdziwiłem gdy wpis o tym, że skażona woda zostanie przepompowana z tereny elektrowni do morza, w ogólnych informacjach została podana ponad 24h później niż przeczytałem to na RSOE.
plonk napisał/a:
I nie wiem skąd wytrzasnąłeś ten tekst o kopalni węgla. Hipocentrum wstrząsu było na głębokości 10km o ile dobrze pamiętam. W Polsce najgłębszy jest chyba Budryk, mają im otworzyć poziom 1200 z czymśtam.
Jeśli do mnie pytanie, to tak zakładam, że
to wydarzenie może mieć coś wspólnego z kopalnią, bo jaki inny byłby powód drgań w Polsce? I od razu mówię, że nie, nie interesuję się geologią.