18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 58 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
No-idea 2019-07-24, 19:24 1
Faktycznie, prędkość odtwarzania trzeba ustawić na 0,5, wtedy jest jak trzeba, widać to po kierunkowskazach samochodów, mają wtedy normalną pulsację .
Zgłoś
adsgdsg 2019-07-24, 19:31
patrz w lusterka motocykle sa wszedzie

aaa
Zgłoś
M00nSpeLL 2019-07-24, 20:47 2
Hanoi i Mińsko, no chiny w chuj xD

Nic co obce nie jest mi ludzkie
Zgłoś
Zcarg 2019-07-24, 21:33
Taa tak jeżdzą i dojezdzaja na harda

Podpis
Spytałem mojej pani doktor, psychiatry mego, czy uważa, że jestem szalony.
Powiedziała:
- Nie!
Więc przestałem celować w nią flarą...
Zgłoś
J................o 2019-07-25, 5:23
Na chuj komu prawo jazdy skoro najlepszym prawem jest prawo życia? Albo ogarniasz mając oczy w dupie i refleks kobry albo umierasz.
Nie trzeba ani świateł, ani kierunkowskazów, kasku, pasów, norm ISO i kurwa nic nie trzeba bo jak jesteś pizda to zamiast mandatu dostajesz bilet na drugą stronę
Zgłoś
UBcjaPOLSKA 2019-07-25, 10:15
Dziękuję Policji, za to że jesteście ;D

Zastępuję kierownika podczas jego nieobecności.
Kieruję bezpośrednio pracami Sekcji – 4, 5, 6, i 7.
Osobiście werbuję agenturę i utrzymuje z nią łączność.
Zgłoś
tango35 2019-07-27, 13:57
BANGKOK w Chinach ? - to się KURŁA narobiło
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów