Mała kompilacja sytuacji na ulicach w Państwie Środka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Faktycznie, prędkość odtwarzania trzeba ustawić na 0,5, wtedy jest jak trzeba, widać to po kierunkowskazach samochodów, mają wtedy normalną pulsację .
Hanoi i Mińsko, no chiny w chuj xD
Powiedziała:
- Nie!
Więc przestałem celować w nią flarą...
Więc przestałem celować w nią flarą...
Na chuj komu prawo jazdy skoro najlepszym prawem jest prawo życia? Albo ogarniasz mając oczy w dupie i refleks kobry albo umierasz.
Nie trzeba ani świateł, ani kierunkowskazów, kasku, pasów, norm ISO i kurwa nic nie trzeba bo jak jesteś pizda to zamiast mandatu dostajesz bilet na drugą stronę
Nie trzeba ani świateł, ani kierunkowskazów, kasku, pasów, norm ISO i kurwa nic nie trzeba bo jak jesteś pizda to zamiast mandatu dostajesz bilet na drugą stronę
Dziękuję Policji, za to że jesteście ;D
Kieruję bezpośrednio pracami Sekcji – 4, 5, 6, i 7.
Osobiście werbuję agenturę i utrzymuje z nią łączność.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów