Mała kompilacja sytuacji na ulicach w Państwie Środka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Szok, skrzyżowanie bez świateł i te manewry, 1.25 też dobre, autostrada, korek przed bramkami, 35 pasów 2.10 rosja, paru matołów zablokował skrzyzowanie, podobnie jak u nas w warszawie.
to w 1:30 to trasa Hongkong - Pekin zwężenie z 50 pasów na 20 przy weekendzie to normalne tam..
a Europa chce ograniczyć samochody a to co tam się wyrabia plastik do wody, gówna na ulicy i aut tyle do tego setki lat bez wojny, konfliktów, epidemii tosz to nie wyginie nigdy
Kiedyś byłem świadkiem awantury dwóch kobiet o miejsce pod Kauflandem. Obie z dziećmi, skoczyły dla siebie jak lwy. Problem polegał na tym, że na wielkim parkingu zajętych było kilka miejsc, a kilkaset wolnych.
02:05 szach mat
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
Kurwa jechałem w Tajlandii motobike taxi w takim ruchu.Dobrze że byłem pijany ale i tak więcej tego nie powtórzę.Nogi od ściskania siedzenie bolały bardziej niż po półmaratonie.
Herhard napisał/a:
Kurwa jechałem w Tajlandii motobike taxi w takim ruchu.Dobrze że byłem pijany ale i tak więcej tego nie powtórzę.Nogi od ściskania siedzenie bolały bardziej niż po półmaratonie.
Dobrze, że nie dupa
przyspieszony filmik
Jest bezpieczniej niż u nas bo nikt na czerwonym nie przejedzie Film przyspieszony 2x, po zwolnieniu dalej ciekawie wygląda
Chińczycy tak ze wszystkim - najpierw zgapiają technologię a potem ją udoskonalają. Stworzyli dzięki temu ruch obustronny.
Odrobinę przyspieszony. Tak 120-130% chyba
Bylem w tamtym roku, haos wszedzie a mimo to jakos tak bezpieczniej, parki w nocy nieoswietlone, policji praktycznie nie widac a przestepczosc zerowa. Generalnie ludzie wygladali na szczesliwych. No i nie myslcie ze tam jest ultra bieda, ludzie z kompetencjami naprawde sobie dobrze radza a biorac pod uwage koszty zycia na koniec miesiaca zostaje nam spora czesc zarobkow. Oczywiscie sa tez minusy jak sluzba zdrowia, kwestie polityczne i inne. Generalnie dla turysty super miejsce no i tanie, np. taki luksusowy hot-pot w Guangzhou wychodzi 60zl od osoby a jesz ile wlezie. Na miescie w takiej sredniej knajpie ceny oscyluja w granicach 5-7zl za posilek. Piwo kosztuje podobnie jak w polsce, ale najtansze jakie znalazlem kosztowalo 2.5REM czyli ok 1.5z za uwaga 0.6l, tak bo maja albo 0.33 albo 0.6 . Aha, unikajcie "white-wine" jak ognia, no chyba ze chcecie opowiadac pozniej znajomym jakie to chujowe White-wine to taka chinska gorzalka, mocna bo ok 60% ale zrobiona z mieszanki zboz plus jakies tam przyprawy, cos jak Ouzo ale gorsze.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów