Oglądajcie do końca.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
strasznie się coś sapiesz Nowik91 o tych rycerzyków i te ich śmieszne dzidy luzuj miecza
@D4kai
Miecz jednoręczny ważył ok. 1 kilograma, miecze dwuręczne ważyły nawet 3 kg, nie były ciężkie wbrew pozorom
Miecz jednoręczny ważył ok. 1 kilograma, miecze dwuręczne ważyły nawet 3 kg, nie były ciężkie wbrew pozorom
~Sklej napisał/a:
@D4kai
jednoręczne 1kg, a oburęczne (nie "dwuręczne" )3kg?
Chyba kurwa amelinowe
I tak wole wcześniaków od XV wiecznych Brak płytowego uzbrojenia jest bardziej hardcorowy
1:58 chyba najlepszy motyw
1:58 chyba najlepszy motyw
To jest berdysz tak jak powiedział kolega powyżej, glewia jest dłuższa.
lierox90 napisał/a:
co za jebany wsiowy burak sie tam w tle odzywa.....
Zalążek Narodu Polskiego...
Założę się, że połowa z tych którzy uważają to za głupie, jara się 22 facetami biegającymi za balonem...
140-150kg to chodziło mi o całą masę kolesia ;] sam ważę 100kg więc dorzuć blachy (w zależności jeszcze jakie) ale niech będą te Twoje 25kg to już jest 125 kg, chcę zobaczyć minę gościa na którego bym tak wskoczył xD a co do @D4kai miecz jednoręczny nie ma określonej masy zależy od typu przyjmuje się ok 1 kg a odnośnie mieczy oburęcznych to na ziemiach polskich nie były spotykane max półtoraki. Jeśli dla Ciebie 3kg to nic ciężkiego to pomachaj przez 5 minut bez przerwy ;] łapy Ci się przykleją do ziemi ;]
Ja wolę takie zabawy na stadionach...
gdyby kibice na stadionach mieli takie oprzyrządowanie to ustawki nabrałby charakteru
Pleso93 napisał/a:
jednoręczne 1kg, a oburęczne (nie "dwuręczne" )3kg?
Chyba kurwa amelinowe
pl.wikipedia.org/wiki/Miecz_dwur%C4%99czny
pl.wikipedia.org/wiki/Miecz_d%C5%82ugi
Pewnie myślałeś, że chłopaki biorą 30kg sword i napierdalają się nim po głowach. 3kg tak jak ktoś wyżej powiedział nie jest wcale lekkie z tego względu, że fakt, w ręku masz 3kg miecz, ale fizyka... A wiesz w ogóle co to jest? Inaczej, załóż na długi kij paczkę cukru to będziesz miał imitację topora, lekko? To samo z mieczem, ale musisz wymyślić coś bardziej finezyjnego niż cukier.
Kolega który wyskoczył z glewią prawdopodobnie widział ją po prostu w metinie, lekko skojarzył po czym zapierdolił, że to glewia. Chuja bo jak już mówili to jest berdysz.
pl.wikipedia.org/wiki/Glewia
pl.wikipedia.org/wiki/Berdysz
amelinowa armia!
Nowik91 napisał/a:
po pierwsze to jest Glewia. Po drugie, nie wiem po czym wnioskujesz ,że nie może jej unieść (po tym że ma ograniczone pole, i nie może nią wywijać?)
Nie dziwie się ,że nie docierają, do tego trzeba mieć pasję, siłę fizyczną no i oddanie. a przecież łatwiej jest posiedzieć przy kompie i ponarzekać że to takie głupie.
w sumie, zawsze oprócz narzekania można jeszcze na tym necie mądrego zgrywać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów