Oglądajcie do końca.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
0:18-0:22 - koleś bierze do tej zabawy jakąś dzidę, której nie ma siły nawet podnieść. Gratulacje wyboru. W ogóle jakoś nie docierają do mnie te wojenki...
po pierwsze to jest Glewia. Po drugie, nie wiem po czym wnioskujesz ,że nie może jej unieść (po tym że ma ograniczone pole, i nie może nią wywijać?)
Nie dziwie się ,że nie docierają, do tego trzeba mieć pasję, siłę fizyczną no i oddanie. a przecież łatwiej jest posiedzieć przy kompie i ponarzekać że to takie głupie.
Nie dziwie się ,że nie docierają, do tego trzeba mieć pasję, siłę fizyczną no i oddanie. a przecież łatwiej jest posiedzieć przy kompie i ponarzekać że to takie głupie.
Cytat:
ta i na bank odpalę filmik o rycerzach
@pakicito, byś obejrzał do końca to byś zrozumiał o co chodzi, tępa dzido
Jak ustawka tylko ze w pampersach
Cytat:
@pakicito, byś obejrzał do końca to byś zrozumiał o co chodzi, tępa dzido
na chuj mi to ślesz na pw, skoro tu napisałeś?
Nie rozumiem oburzenia tego gościa na filmiku. To w końcu walka czy smyranie się plastikowymi mieczami? Jak go dosiadł, to powinien tłuc. Chyba wszyscy wiedzieli na co się piszą, walcząc bronią białą przeciwko sobie.
Nowik91, Tego po pierwsze nie wiedziałem ale ,przy Glewia postawiłeś jedyną wielką literę... Tak to boli?
Po drugie z tego co widziałem na filmiku taki wniosek wysuwam.
Sugerujesz mi brak siły fizycznej, pasji i oddania? Gdzie napisałem, że to głupie, lub chociaż pokaż w którym momencie jest taka aluzja?
Po drugie z tego co widziałem na filmiku taki wniosek wysuwam.
Sugerujesz mi brak siły fizycznej, pasji i oddania? Gdzie napisałem, że to głupie, lub chociaż pokaż w którym momencie jest taka aluzja?
jakieś wieśniaczydło chciało się popisać głupim tekstem, faza faza..
@naplecik bo mimo że to jest ostre napierdalanie to obowiązują zasady - przegrałeś/poddajesz się to się kładziesz i czekasz do końca walki a leż tutaj sobie w pełnej zbroi(blachy, kolczuga, hełm, i ochraniacze) i niech siądzie jeszcze na Tobie drugi taki obładowany nie pamiętam już ile ale dolicz lekko takie 140-150kg. Taka walka nie ma służyć do zapierdolenia drugiej drużyny.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów