📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Gówniaka trzyma się za rękę i prowadzi z tej strony gdzie nie ma schodów przeciwbieżnych w górę...
Bambrych napisał/a:
Kurwa mózg trzeba mieć. Ale żeby dziecko miało to starzy muszą mieć. Dlatego trzeba szkolić. Prewencyjny strzał w potylicę jak coś odpierdalają. Np. jak idziemy całą rodziną, wchodzimy na pasy, a kaszojad nie rozejrzał się. Chuj że ja pilnowałem. Ale trzeba wyrobić silny odruch. Strzał w potylicę to sygnał ja poparzenie pokrzywą.
Na psach to jeszcze możesz złapać gówniarza jak coś odpierdziela i go strzelić, ale ten już łeb wsadził żeby mu pacnąć i przemówić do rozumu to trzeba głowę urwać
SkoPio1 napisał/a:
I co mają na nich napisać? „Nie bądź debilem, pilnuj dziecka”? Czy może: „Za chwilę się przekonasz, że twoi rodzice mieli racje, gdy mówili, że masz się nie zachowywać jak debil”?
Nacisną? Oni? W przyszłości?
;>
Lepiej niech nic nie piszą bo może nie każdy potrafi czytać, ale wystarczyłby rysunek schodów i zmiażdżoną główkę dziecka może by coś zaświtało
Oby to ruskie, ścierwo zdchlo w szpitalu
Czerwony przycisk kurwa! I to mówię każdemu bo byłem swiadkiem takiej historii oskuriwania przedramion. Niech każdy ojciec i matka wie ,u góry i na dole jest taki grzybek. I patrzeć na dzieci kurwy jebane.
Ahhahahaha. Ochroniarz najlepszy. Mózg wyzarty od krokodyla i samogonu. Wyjebane totalnie.
Jednego potencjalnego zbrodniarza wojennego mniej. Jebac ich.
-Ernest Hemingway
Jednego potencjalnego zbrodniarza wojennego mniej. Jebac ich.
już 3 filmik widzę jak dzieciaki w ten sam sposób klinują się w tej szczelinie , powinni powiesić jakieś tabliczki ostrzegawcze
Tak z napisem. 'Używaj kurwa mózgu'
Zaraz będą pisać tabliczki na wszystkim tylko ze ludzie już od lat nie potrafią czytać ze zrozumieniem, albo czytać w ogóle.
@Halman
Ale ten tępak to się nie śpieszył z góry zbiec, tempo spacerowe...
Ale ten tępak to się nie śpieszył z góry zbiec, tempo spacerowe...
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów