swoją drogą ten typ w czapce co zajrzał mógł nacisnąć przycisk bezpieczeństwa ale na chuj, to rosja przecież...
Kurwa mózg trzeba mieć. Ale żeby dziecko miało to starzy muszą mieć. Dlatego trzeba szkolić. Prewencyjny strzał w potylicę jak coś odpierdalają. Np. jak idziemy całą rodziną, wchodzimy na pasy, a kaszojad nie rozejrzał się. Chuj że ja pilnowałem. Ale trzeba wyrobić silny odruch. Strzał w potylicę to sygnał ja poparzenie pokrzywą.
I co mają na nich napisać? „Nie bądź debilem, pilnuj dziecka”? Czy może: „Za chwilę się przekonasz, że twoi rodzice mieli racje, gdy mówili, że masz się nie zachowywać jak debil”?
A wystarczyło żeby debil ochroniarz nacisną
Nacisną? Oni? W przyszłości?
;>
Nacisną? Oni? W przyszłości?
;>
Jeśli u nich więcej takich idiotów to może tego najważniejszego guziczka też we właściwym dla nich momencie nie nacisną
System ratunkowy zadziałał idealnie. Na miejsce natychmiast wezwano służby ratunkowe. Dziecko odebrali pracownicy Ministerstwa ds. Sytuacji Nadzwyczajnych.Poszkodowany został natychmiast przewieziony na oddział intensywnej terapii. A wystarczyło żeby debil ochroniarz nacisną czerwony przycisk X przed którym stał
a ten X to czasem nie jest od tego, żeby z góry tam nie iść? pytam, bo zazwyczaj takie przyciski są w innych miejscach i raczej w kształcie grzybka.
ale mnie w moskwie nigdy nie było, więc nie wiem jakie oni mają tam zwyczaje
z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupęSystem ratunkowy zadziałał idealnie. Na miejsce natychmiast wezwano służby ratunkowe. Dziecko odebrali pracownicy Ministerstwa ds. Sytuacji Nadzwyczajnych.Poszkodowany został natychmiast przewieziony na oddział intensywnej terapii. A wystarczyło żeby debil ochroniarz nacisną czerwony przycisk X przed którym stał
Tam jest tylko czerwony X czyli nie wchodzić. Przycisk chyba był na dole i nawet widać tam tego ochroniarza pod koniec a filmik kończy się pewnie w momencie kiedy on nacisnął na ten awaryjny
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów