📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:40
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niejeden kierowca ciężarówki i magazynier i tak próbowałby go zatrzymać.
hmmm tupolew ważył sto razy więcej, a rozpadł się na kawałki.
Przypomniało mi się jak kiedyś najebany do domu wracałem przebijając się przez żywopłoty. No prawie jak ten głaz.
baronturbina napisał/a:
Dobre w chuj chciał bym przy czymś takim być!
zrzuć swoją babę z wyra,efekt będzie podobny
Fiferin napisał/a:
Dlaczego rozbiłeś słowo "dlaczego" na dwa człony?
To taka nasza sadolowa maskotka, jest trochę uchynięty, za to ma największą ilość kont i jest niezłym hakerem
Na_pohybel_ruskim napisał/a:
hmmm tupolew ważył sto razy więcej, a rozpadł się na kawałki.
"Sto razy więcej" to chyba ten głaz ma większe IQ od ciebie.
Ale żeś pierdolnął 🤣 tupolew waży ok 50 ton a ten głaz z filmiku waży podobnie a nawet więcej.
Fiferin napisał/a:
Właśnie dla tego.
[ Dodano 2024-08-15, 23:05 ]
dżonyłojlker napisał/a:
To taka nasza sadolowa maskotka, jest trochę uchynięty, za to ma największą ilość kont i jest niezłym hakerem
Jasiu znowu piłeś?
Turla się do dzisiaj! A swoją drogą czy to był kamień z napisem love? 🤔
Tak leniwie się toczy, jakby ledwo, ledwo, a drzewa niczym chrust pod butami. Aż się prosiło, żeby jakiś ułomek spróbował zatrzymać.
Fiferin napisał/a:
Widocznie w członach znajduje upodobanie...😜😜😜
No i co po takim drewnie??? Futryn z tego nie zrobią. Sama opałówka......
Na YT pełno jest takich filmów,ze schodzącymi lawinami skalnymi;schodzącym pół/góry,nawet niemal 100 % wierzchu wyspy-"zeszło" do morza!Z domami i gospodarstwami!Ponadto-cielenie się lodowców,na mniejsze i większe góry lodowe.."Zejść skalnych" dużo jest zwłaszcza na północy Indii,ale ogólnie-może zdarzyć się WSZĘDZIE-gdzie jest erozja skał lub podmycie przez ulewne deszcze..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów