📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Uprzedzam,że jedynym "niemcem" wymienionym z nazwiska w piosence jest Arnold Schwarzenegger...a to trochę świadczy o inteligencji twórców i poziomie piosenki...
Kurwa, oczekiwać od Rucka Rucka poprawności jest jak oczekiwać od polityków spełniania obiecanych rzeczy. Barany
@zeto88 użyłeś złego porównania. Ja bym powiedział, że to jak oczekiwać od Maćka z Klanu, że skończy studia techniczne. Koleś jest ignorantem i idiotą. W dodatku za grosz talentu do muzyki.
Tak, bo tacy Węgrzy ,Czesi, Chorwaci, Polacy, Serbowie, Słoweńcy to też byli Austriacy wg. was? Hitler był Niemcem, który urodził się w Cesarstwie Austro-Węgierskim. No, ale jak się czerpie "wiedzę" z demotów, to nie dziw, że potem pierdolą ludzie głupoty..
A piosenka lepsza niż oryginał .
Talk dirty to mi sie tylko kojarzy z tym remixem krzycz trybson:D
słabe w chuj...daje piwo tylko za to że też nienawidzę niemców....
Pater patriae napisał/a:
Tak, bo tacy Węgrzy ,Czesi, Chorwaci, Polacy, Serbowie, Słoweńcy to też byli Austriacy wg. was? Hitler był Niemcem, który urodził się w Cesarstwie Austro-Węgierskim. No, ale jak się czerpie "wiedzę" z demotów, to nie dziw, że potem pierdolą ludzie głupoty..
nie wiem za chuj o co ci chodziło ale chyba nie udało ci sie tego przekazać... idąc twoim tokiem myślenia wszyscy na wschód to rosjanie, a na zachód kolejno niemcy ,francuzi i na takiej wyspie nie wiem czy kojarzysz anglicy. (celowo z małej litery wszyscy) kurwa dochodzimy do konkluzji, że w europie poza Polakami mieszkają tylko 4 narodowości.
Że Rucka Rucka Ali jeszcze nie dojebał się do Polski to aż dziwne i zastanawiające, temat rzeka do nabijania się ze stereotypów.
Shaggy93 chodzi o to, że tereny tych państw wchodziły w skład Austro-Węgier kiedyś, ale to nei znaczy, że oni wszyscy są austriakami.
Ma szczescie, ze nie pojechał po Polsce, cwel jeden.
Ja odnoszę wrażenie, że on (oni?) nie wiedzą gdzie jest Polska?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów