📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
SkoPio1 napisał/a:
To nie jest ruda, to nie jest blondynka, to jest krowa.
Rozpoznać można po kolczyku w nosie.
Właśnie. Po tym można odróżnić cywilizowanego człowieka od bydła. Koloru skóry się nie wybiera, kolczyk w nosie i tatuaże owszem. Po samym wyglądzie i odzieży można odróżnić patusa od normalnego człowieka, niggera od potencjalnie uczciwego asfalta, itd.
Im bardziej zardzewiały dach, tym wilgotniejsza piwnica.
Nieważne że mordę obiła, nieważne że ruda, niemiła. Ważne że dupa cała, bo nią będzie dawała
siewie napisał/a:
Wylizal bym jej cipke to od razu przestało by bolec
Jaki bolec?
Pedał jesteś?
Ale wysyp stulejarzy ja pierdole XD
siewie napisał/a:
Wylizal bym jej cipke to od razu przestało by bolec
Kurwa, daj spokój, nie warto z kobietami przestawać, nie że pedalstwo, po prostu lepiej być aseksualnym. Ale dobrze, że masz i tak zdrowsze podejście ode mnie i traktujesz szony przedmiotowo a nie jesteś taki simp jak ja. Nie bądźcie simpami chopy. Baby jebać i wyjebać po użyciu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów