📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
ej to nie jest odcinek obwodówki trójmiejskiej między początkiem A1, może ona się tak do Gdańska spieszy xD
pewnie ma fałszywe to prawko
To jest odcinek obwodnicy Trójmiasta koło Juszkowa
trąbienie przy 140 nic nie da, nikt nie usłyszy, a jak nie widzi, że jadą auta z przeciwka, to nic nie zauważy, skąd tacy się biorą?
Najbardziej nie rozumiem- czemu jadą generalnie lewym pasem (dla nich prawym), skoro mają po drugiej stronie pobocze... masakra!
trąbienie przy 140 nic nie da, nikt nie usłyszy, a jak nie widzi, że jadą auta z przeciwka, to nic nie zauważy, skąd tacy się biorą?
Najbardziej nie rozumiem- czemu jadą generalnie lewym pasem (dla nich prawym), skoro mają po drugiej stronie pobocze... masakra!
Stawiam kratę piwa osobie, która powie mi co to za piosenka na początku. Bo szukam jej już od miesiąca.
up avicii- i could be the one
Dobra,dobra kto chce niech broni tej tępej kurwy ale ja tym odcinkiem jeżdżę kilka razy w tygodniu i nie chcę przez taką idiotkę zginąć.
Więc życzę jej z całego serca by gdzieś się rozjebała o drzewo i zdechła nie zagrażając innym ludziom.
A wy wielcy defenderzy którzy zapewne z roweru nie schodzicie pomyślcie czy chcielibyście stracić kogoś dla was ważnego przez taką szmatę.
Zdenerwowałem się :'(
Więc życzę jej z całego serca by gdzieś się rozjebała o drzewo i zdechła nie zagrażając innym ludziom.
A wy wielcy defenderzy którzy zapewne z roweru nie schodzicie pomyślcie czy chcielibyście stracić kogoś dla was ważnego przez taką szmatę.
Zdenerwowałem się :'(
Pytacie jak zdała? Prawdopodobnie za czasów kiedy nie było kamer i w taki sposób :
Ja: Bo to pojebane...
Sprawdzając na mapie ujrzałem odpowiedź:
up: ale sie musiała nagimnastykować ale huj jedzie dalej przecież ona ma racje
dszczer, Widać że wyjazd jest wyraźnie w prawo. Trzeba mieć kompletny brak wyczucia i wyobraźni żeby wjechać tam pod prąd. Pewnie na dodatek stoją tam znaki zakazu wjazdu.
EDIT:
Nie ma znaków. Czyli wystarczy baba z kompletnym brakiem wyczucia i tragedia gotowa.
EDIT:
Nie ma znaków. Czyli wystarczy baba z kompletnym brakiem wyczucia i tragedia gotowa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów