📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiipp bo piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip RUDA piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip ale ona piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip
za takie coś powinna dostać dożywotni zakaz wychodzenia z domu. tępa poszwa
Znak czasów - nie zrobić nic, żeby zwrócić jej uwagę, nagrać na komórkę i wrzucić na jutubę... Do tępych dzid które to nagrywały - szkoda, że się nie rozjebała, co? Można by nagrać i byłby materiał na harda...
EDIT: ale byłoby fajnie, jakby skończyła jak dziadzia, LINK DO DZIADZI co? Kurwa, czemu na jednym i drugim filmiku nikt nie trąbi, nie mryga, nie spróbuje w jakikolwiek sposób uratować czyjegoś życia. Okazuje się, że czyjeś życie jest mniej warte niż filmik na jutubie... Czas umierać.
EDIT: ale byłoby fajnie, jakby skończyła jak dziadzia, LINK DO DZIADZI co? Kurwa, czemu na jednym i drugim filmiku nikt nie trąbi, nie mryga, nie spróbuje w jakikolwiek sposób uratować czyjegoś życia. Okazuje się, że czyjeś życie jest mniej warte niż filmik na jutubie... Czas umierać.
A no niestety. Nagrywający filmik to zwykłe kurwa BURAKI. Najlepiej wyciągnąć komórę i nagrywać. Wiesniaki pierdolone. Na pewno z przodu znaczek VW.
Powiedzcie lepiej jak wyobrażacie sobie zwrócienie jej uwagi kiedy tępa sraka jedzie drugą nitką autostrady. Powiedzcie też jak wyobrażacie sobie jej reakcję, gdyby już w końcu skumała, że źle jedzie. Zawróci, czy będzie szukać najbliższego zjazdu w lewo? Stawiam na to drugie.
Poza tym klaksonu i tak by nie było słychać, chyba żeby pociąg zatrąbił.
Widziałem kiedyś podobną akcję, ale nie na autostradzie, tylko w mieście. Baba wjechała na nitkę pod prąd, a do nadjeżdżającego z przeciwka taksówkarza zaczęła machać łapami. W końcu wysiadała i zaczęla na niego drzeć pysk. Takie są realia.
Poza tym klaksonu i tak by nie było słychać, chyba żeby pociąg zatrąbił.
Widziałem kiedyś podobną akcję, ale nie na autostradzie, tylko w mieście. Baba wjechała na nitkę pod prąd, a do nadjeżdżającego z przeciwka taksówkarza zaczęła machać łapami. W końcu wysiadała i zaczęla na niego drzeć pysk. Takie są realia.
pezet napisał/a:
Znak czasów - nie zrobić nic
enjoypoznan napisał/a:
Najlepiej wyciągnąć komórę i nagrywać. Wiesniaki pie**olone.
Spinacze napiszcie co Wy byście zrobili...
...znakiem naszych czasów to jest to że takie cioty dostają prawo jazdy....chuj wie jak...mało ostatnio jeżdzę autostradami (...) ale gdyby mi takie coś urosło przed oczami to raczej myślał bym jak uniknąć zderzenia a potem dopiero wnikał skąd, jak, gdzie i dzwonił na policję względnie zatrzymałbym się przy aparacie na banie aby przewietrzyć gacie i dryndnąć do administratora drogi.
Kurwa a od kiedy to trzeba mieć prawko żeby móc usiąść za kierownicą? Samochód Cię sprawdza?!
Prawo jazdy dał jej rudy egzaminator. To taka cicha zmowa rudych ludzi.
BMWswap napisał/a:
za takie coś powinna dostać dożywotni zakaz wychodzenia z kuchni. tępa poszwa
Poprawiłem lekko
pezet napisał/a:
Znak czasów - nie zrobić nic, żeby zwrócić jej uwagę, nagrać na komórkę i wrzucić na jutubę... Do tępych dzid które to nagrywały - szkoda, że się nie rozjebała, co? Można by nagrać i byłby materiał na harda...
.
Kurwa człowieku jak taki tępak umysłowy jedzie pod prąd dobrze ponad kilometr i o tym nie wie to coś jest z nim nie tak .
Nie wiem czy wogle jesteś zmotoryzowany po Twej wypowiedzi wnioskuję że nie , ale powiem ci że jak napierdalasz pod prąd to ludzie jadący z naprzeciwka na 1100% migają i trąbią to nie ma bata aby się nie połapać .
A ci co nagrywali to co mieli niby zrobić ?! trąbić i krzyczeć przez okno ?!
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów