📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
novy__ napisał/a:
Znam jednego jego nick to Wjtk4444 czy Wjtk444 któreyś z nichciekawe ilu tu jest rudych na sadisticu i zostawią komentarz pod tym postem typu śmierć rudym itd.
Lepsze rude niż ciapate
Zabijcie wszystkich. Bóg rozpozna swoich
Rudzi mi nie przeszkadzają tak jak inne rasy. A rude panienki to bym stukał, aż by wióry leciały...
Poza tym za 70 lat wyginą, to można się zlitować
Poza tym za 70 lat wyginą, to można się zlitować
Nie wytrzymam kurwa... Nienawidzę rudych rodzaju męskiego, nie trawię tych skurczysynów... Szczególnie po tym jak odeszła z jednym kobieta z którą byłem 7 lat... Aż wstyd mi jest się przyznać, ale tak niestety było, robią się coraz bardziej agresywni, trzeba ich powstrzymać! Co by nie było, nie wierz nigdy rudemu ani łysemu! Szlag by ich...
co wy chcecie od rudych, przecież fajnie wyglądają... w trumnie
O, a więc Weasley'owie nadal się mnożą jak króliki :O
zdjęcie oczywiście z face to face Mayweather - Alvarez,
Ten rudy to najprawdopodobniej najlepszy pięściarz młodego pokolenia o ile nie najlepszy bez podziału na kategorie wagowe at all,
Za walkę weźmie tyle ze mógłby wasze całe rodziny kupić sprzedać cyganom za grosze heh,
Ale popierdolic, ponarzekać pod zdjęciem każda szmata może co nic w życiu nie osiągnie,
Pozdro dla fanów boksu
Ten rudy to najprawdopodobniej najlepszy pięściarz młodego pokolenia o ile nie najlepszy bez podziału na kategorie wagowe at all,
Za walkę weźmie tyle ze mógłby wasze całe rodziny kupić sprzedać cyganom za grosze heh,
Ale popierdolic, ponarzekać pod zdjęciem każda szmata może co nic w życiu nie osiągnie,
Pozdro dla fanów boksu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów