📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
@up Z polotem te twoje riposty nie ma co!
Żadna matka by nie chciała rudego w domu.
Fałsz. Matka, która ma rude dziecko i nic z tym nie robi nie powinna być nazywana matką. Na łyso, przefarbować, albo zastosować Rzut Waśniewskiej.
Muhahauhaua, wyjebiste.
Opowiem na pszerfie w skulce
Bendzie cadowo.
Opowiem na pszerfie w skulce
Bendzie cadowo.
albo
Przychodzi szatynek do mamy i mówi - kocham cię Ona odpowiada - Chciał byś HAHAHA
albo
Przychodzi brunecik z przedziałkiem na głowie do mamy i mówi - kocham cię Ona na to - Wypierd...j ( bo była pijana)
Żal że d.pe ściska
albo
Przychodzi szatynek do mamy i mówi - kocham cię Ona odpowiada - Chciał byś HAHAHA
albo
Przychodzi brunecik z przedziałkiem na głowie do mamy i mówi - kocham cię Ona na to - Wypierd...j ( bo była pijana)
Żal że d.pe ściska
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów