Jak przechodnie reagują na kamerę, rudego i propagandę?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Jak przechodnie reagują na kamerę, rudego i propagandę?
Ten Pan wyraźnie jest w opozycji do obecnej władzy
Co dość jasno zaargumentował na żywo
Co dość jasno zaargumentował na żywo
Fajna dupa.
markop4321 napisał/a:
Temu naszemu ryżemu ktoś powinien sprZedac taka plombę
Dokladnie, nalezy mu sie za tą afere z respiratorami
"schnella schnella polnisch schweine" Donald Tusk do swojej żony i dzieci 2023r koloryzowane
Fajna prezenterka. W TVP była Lewan..owska Ed...ta, ale spasła się jak ś.. nia przy kor...cię.
Chyba nie pracuje za miskę ryżu, a nie ma ma tyle inteligencji, żeby o siebie zadbać.
Chyba nie pracuje za miskę ryżu, a nie ma ma tyle inteligencji, żeby o siebie zadbać.
kubol napisał/a:
Czyzby ruski odpowiednik TVP???
Odpowiednik TVP w Rosji?? Tam nie ma kanału niepropagandowego. Bardziej za czasów Tfuska byś znalazł analogię do mediów w dzisiejszej Rosji. Boże gdyby nie pis ludzie by nie wiedzieli, że tvp zawsze był TV państwową.
ps tak tak nigdy nie było takiej propagandy na tvp, a tvn jest obiektywny i w ogole kiedys to bylo
intermag napisał/a:
I przechodzień w tym czasie sra w okopach
Albo już zdechł, albo właśnie ucina tapeciakiem jaja naszym braciom banderowcom, nie wiadomo.
Ważne, że wyjebał ryżemu w głupi ryj
U nich przynajmniej taki dziennikarz- propagandysta dostanie w ryj jeśli kłamie jawnie na ulicy. A u nas? Banda pelikanów łyka wszystko.
turor napisał/a:
Podobno wqrwił się, jak usłyszał, że Tusk podniesie podatki, cos tam pierdolił, że on jest zbyt prawdomówny, żeby takie rzeczy robić.
Tyle że to właśnie PiS wprowadził 52 nowe podatki, barani cycu
darek1234 napisał/a:
Tyle że to właśnie PiS wprowadził 52 nowe podatki, barani cycu
I które z nich płacisz i ile?
To za pierdolenie rudych, fałszywych informacji!
d-_-bE.Prigozhin61 napisał/a:
I które z nich płacisz i ile?
Prowadzę firmę i płacę więcej za :
1.) ZUS
2) Płacę składkę zdrowotną- wcześniej mogłem odliczyć
3) płacę 4% daniny solidarnościowej
4) płacę nową daninę w paliwie
Oprócz tych podatków płacę więcej za :
1.) Mandaty, jak się trafi
2.) W kurwe więcej za prąd
3.) Więcej na ogrzewanie domu (mam węgiel)
Przez inflacje już nie powiem za co więcej płacę, bo chyba nie ma takiej rzeczy, która kosztuje tyle samo co 2 lata temu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów