Jak przechodnie reagują na kamerę, rudego i propagandę?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Jak przechodnie reagują na kamerę, rudego i propagandę?
co tam oni pierdola? jakis tlumacz o dobrym sercu sie znajdzie bo ruski mialem dawno temu
kubol napisał/a:
Czyzby ruski odpowiednik TVP???
Podobno wqrwił się, jak usłyszał, że Tusk podniesie podatki, cos tam pierdolił, że on jest zbyt prawdomówny, żeby takie rzeczy robić.
nagranie ma z 5 lat, dzieje sie to 2.08 w swięto wojsk powietrzno desantowych - tak zwany dzien WDW. Wtedy wszyscy ktorzy słuzyli w wojsku opowiadają kim to oni nie byli, piją morze wódki, kąpią sie w fontannach i leją kogo popadnie. Ot swięto na wschodzie.
Temu naszemu ryżemu ktoś powinien sprZedac taka plombę
Dobrze tym ru(ss)kim orkom wcale mi ich nie żal. Bardziej byłoby mi żal robaka, lecz kacapy są poniżej robactwa i śmieci.
Ale pięknie dostał po pizdzie. Chciałbym zobaczyć, jak tak w pizde dostaje jakaś kurwa z tvp
markop4321 napisał/a:
Temu naszemu ryżemu ktoś powinien sprZedac taka plombę
Bo? Przeleciał Ci matkę?
kubol napisał/a:
Czyzby ruski odpowiednik TVP???
Jak patrzę na te setki komentarzy jadące na TVP i PIS pod absolutnie każdą możliwą rzeczą pod którą są dozwolone komentarze
myślę że to są działanie mające na celu utrwalić władzę Kaczki.
Bo jak ktoś się wacha. I widzie że po drugiej stronie czekają na nich ludzie co pod wiadomościami o pożarach w Grecji piszą że "Polska tak spłonie z PiS u steru" , ect...
To dochodzą do wniosku że debil którego znasz jest lepszy od zjeba którego jeszcze nie poznałeś.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów