📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu
🔥
Chłopięce zabawy
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rok 2267, komentarz do filmu:
"A tutaj widzimy mężczyznę uciekającego w obawie przed stosunkiem analnym wraz z osobami, które go ścigają. Istnieje legenda, że ten sport nazywał się futbol amerykański od plemienia amerykanów, żyjącego na przełomie XX i XXI wieku, które lubowało się w jedzeniu kotletów w bułkach i piciu napoju na bazie chmielu."
A tak serio: Ale zapierdala!!
"A tutaj widzimy mężczyznę uciekającego w obawie przed stosunkiem analnym wraz z osobami, które go ścigają. Istnieje legenda, że ten sport nazywał się futbol amerykański od plemienia amerykanów, żyjącego na przełomie XX i XXI wieku, które lubowało się w jedzeniu kotletów w bułkach i piciu napoju na bazie chmielu."
A tak serio: Ale zapierdala!!
tak ucieka gość jak kupi wino "okęcie" i się z kolegami pod sklepem nie podzieli
jak zwykle amerykańskie pizdy muszą grać w ochraniaczach
up@ to to jebnij z bańki przy pełnej prędkości w ścianę ciekawe jaki będziesz hardy w rugby jakoś nie widziałem żeby sie atakowali łeb w łeb bo myślę że śmierć gwarantowana a tu możesz zrobić co chcesz i masz pewność że chyba nic ci sie nie stanie nie licząc złamanego karku bądź innych kończyn ale ty i tak pewnie tylko siedzisz w domu i hajtujesz wszystko co zobaczysz bo po co coś robić skoro można krytykować
andreez91 napisał/a:
up@ to to jebnij z bańki przy pełnej prędkości w ścianę ciekawe jaki będziesz hardy w rugby jakoś nie widziałem żeby sie atakowali łeb w łeb bo myślę że śmierć gwarantowana a tu możesz zrobić co chcesz i masz pewność że chyba nic ci sie nie stanie nie licząc złamanego karku bądź innych kończyn ale ty i tak pewnie tylko siedzisz w domu i hajtujesz wszystko co zobaczysz bo po co coś robić skoro można krytykować
bo w rugby sa zasady ze nie można atakować powyżej linii barków i inne dla bezpieczeństwa. Głupi amerykanie uprościli sobie rugby bo nie pojmowali zasad a że byli debilami to się prali po wszystkim co isę dało i po to ktoś mądrzejszy dał im ochraniacze. Moze to widowiskowe ale tak naprawde gra z piłką trwa 11 minut. Jak trenujesz futbol amerykański pójdź na trening rugby (szczególnie 7emki) to zobaczysz kto pierwszy nie wytrzyma. Pozdrawiam
andreez91 napisał/a:
no to zapraszam do mnie na trening jesli wytrzymasz chociaż jeden i i zagrasz choć w jednym meczy i przy tym nie zginiesz to będzie cud
Giną to ludzie na wojnie a nie podczas głupiego amerykanskiego biegania za krzywą piłką chłopczyku
dodge dodge dodge
Rugby i Football różnią się jak sztafeta i bieg przez płotki. I tu i tu z grubsza chodzi o to samo, ale technika i wymagane umiejętności są z goła inne. Jeśli chodzi o wytrzymałość, to sportowiec, niezależnie czy footballista czy rugbysta powinien wytrzymać każdy trening.
No i andreez91, jak już chcesz promować ten sport, to rób to chociaż w taki sposób, żeby ludzie później nie mówili że grają w niego sami idioci, a niestety stylem jak i ortografią wypowiedzi sugerujesz toto właśnie.
No i andreez91, jak już chcesz promować ten sport, to rób to chociaż w taki sposób, żeby ludzie później nie mówili że grają w niego sami idioci, a niestety stylem jak i ortografią wypowiedzi sugerujesz toto właśnie.
piłka nożna to sport dla dżentelmenów grany przez chuliganów,
rugby to sport dla chuliganów grany przez dżentelmenów,
football amerykański to sport dla ciot grany przez cioty.
rugby to sport dla chuliganów grany przez dżentelmenów,
football amerykański to sport dla ciot grany przez cioty.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów