18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Hellcat 2014-07-22, 20:02 6
Co masz do Rumunów?
Zgłoś
b................l 2014-07-22, 21:03 4
Ignorancja w pełnej krasie.
Zgłoś
Daedra 2014-07-22, 22:00 7
Za co nie można skazać Plecionkarza?
Za rzetelną wypowiedź.
Zgłoś
dawkeo0 2014-07-23, 10:04 5
Idiota, nawet nie wiesz jak wygląda rumun.
Zgłoś
DanJ93 2014-07-23, 15:43 4
A kogo można skazać na czysty przypadek? Bo pierwsze słyszę żeby ktoś był skazany na czysty przypadek
Zgłoś
ulifont 2014-07-23, 19:51
Pierdol to i poproś admina o usunięcie konta albo chociaż tematu.

Rzeczpospolito Ślónsko
Zgłoś
Marxe 2014-07-23, 22:09 2
tak jak ktoś pisał: Rumun=/=cygan !
Zgłoś
sisco 2014-07-24, 11:40 3
Rumuni to bardzo porządny naród
Zgłoś
Tahimon 2014-07-24, 12:06 1
Ale kurwa pierdolicie, rumun to takie samo gówno jak cygan ( ale cygan =/= rumun, mimo ze ciawary na terenach rumunii żyją, a raczej koczują od 500 lat). W Skandynawii jak ktoś Cie w chuja zrobił to był to Polak/Rumun albo Ciapak to samo na zachodzie. W Polsce sprawa z bankomatami ( nakładki) był to cygan czy rumun? Aleee nieee bo "rumuni to porządny naród"...tępe chuje....
Zgłoś
bartasq 2014-07-24, 12:21 1
jeździłem na kolonie z typem którego rajcowało sranie i szczanie na plaży; kopał sobie dołek, ściągał gacie, siadał w dołku i srał, mając niewyobrażalną bekę z każdej przechodzącej obok osoby. szczanie to samo, kładł się na szczupaka chujem do dołu, gołą dupę nakrywał ręcznikiem i udawał samolot.

dwoje innych kumpli, najlepsi przyjaciele. akcja u maksa na chawirku, on zajęty zmywaniem naczyń, kumpel prosi go o chusteczkę higieniczną. za chwilę ten woła maksa do przedpokoju, maks patrzy, a na środku korytarza wielka sraka leży na chusteczce.

ci sami zamykali się w łazience, jeden siadał na kiblu, drugi na wannie i srali do gaci. po nasraniu związywali je w bombę i napierdalali sobie nimi po czole. potem bomby leciały przez okno z 11 piętra.
Zgłoś
mativonik 2014-07-24, 12:30
rumun to nie rom...
Zgłoś
buenos11 2014-07-24, 13:32
Hellcat napisał/a:

Co masz do Rumunów?

widziałaś kiedyś rumuna ? miałaś styczność z rumunami?
jacy z nich współpracownicy? nie?
A ja znam kogoś kto zna rumunów i powiedział mi nich to i owo, że od cyganów dzieli ich tylko to że się czasem kąpią ,i że rumum sprzeda cię szybciej niż zdążysz umyć naczynia. Zapytaj bongmana może poławiał kraby z jakimś rumuńskim parchem

Pozdro
Zgłoś
pikpok 2014-07-24, 15:33 1
@buenos11 & tahimon

A ja kurwa mieszkam w Rumunii, więc chyba znam się najlepiej więc nie pierdolcie farmazonów, bo lepiej cie tu traktują niż w Polsce. W dupie byliście i gówno widzieliście takie z was cebulaki, najdalej byliście pewnie na Słowacji w starej lubovni.

A tahimon to pewnie jest cyganem i próbuje się dowartościować.

Niech to, ciemny gwint
Zgłoś
Tahimon 2014-07-24, 16:05 1
@pikpok a chuj mnie to gdzie ty mieszkasz, byłem w tych miejscach które wymieniłem, pracowałem z nimi wiec kurwa wiem lepiej jak sie zachowują poza krajem. Mam znajomych Szwedów i Norwegów non stop na nich narzekają, nawet bardziej niz na Polaków.

A za cygana to tuskowy chuj ci w dupe
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów