📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
"Nie mam subaru, ale mam impreze, nie mam mieszkania, ale mam Ciebie" Jak to nawinął Wojtek "Sokół"
Po drugie: jak to ma być cygan, to on za głupi jest, żeby rozkręcić imprezę, on by zajebał klucze itp.
Gdyby nie Hitler to Rumunia byłaby bardzo bogatym krajem ponieważ miałaby bardzo dużo ropy, którą zapierdalał Hitler w czasie II wojny.
W niemieckiej wersji dowcipu występowałby Polak i wątpię żeby którykolwiek z Niemców broniłby godności Polaków jak ty Rumunów... Dlatego też składam Tobie wyrazy podziwu i uznania
Chodzi oto że Rumuni i Polacy to Słowianie, Niemcy to germanie a romowie<cyganie> to chuj wie co to jest. Arabopochodne.
"Chodzi oto że Rumuni i Polacy to Słowianie"
Polacy tak Romuni nie!
Polacy tak Romuni nie!
@Loen
Cyganie pochodzą z Indii, ignorancie. Wracaj do szkoły, albo obadaj temat zanim jebniesz sucharem.
Cyganie pochodzą z Indii, ignorancie. Wracaj do szkoły, albo obadaj temat zanim jebniesz sucharem.
@infernoth Bo szwaby to chuje A bronię Rumunów, bo nic mi Rumun nigdy nie zrobił, nie byłem tam, więc nie będe się o nich wypowiadał. A cyganie to już inna sprawa.
@up
Bo przecież najprawdziwsi wolacy to naród pełen samych zalet, odważny, uczciwy i pracowity, a nie jak, jakieś brudasy.
Bo przecież najprawdziwsi wolacy to naród pełen samych zalet, odważny, uczciwy i pracowity, a nie jak, jakieś brudasy.
Jakoś bardziej mi tam cygan pasuje niż Rumun, ale i tak dobre .
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów