18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
KamilAW 2013-04-15, 20:31
"Nie mam subaru, ale mam impreze, nie mam mieszkania, ale mam Ciebie" Jak to nawinął Wojtek "Sokół"

Jeśli tracisz pieniądze, nic nie tracisz. Jeśli tracisz zdrowie, coś tracisz. Jeśli tracisz spokój, tracisz wszystko.
Zgłoś
maciek24043 2013-04-15, 21:21 8
Po pierwsze: nie Rumun, tylko cygan, musisz dostrzegać różnicę, Rumuni to normalni ludzie, nie cygańskie ścierwo.
Po drugie: jak to ma być cygan, to on za głupi jest, żeby rozkręcić imprezę, on by zajebał klucze itp.
Zgłoś
methos23 2013-04-15, 21:24
Gdyby nie Hitler to Rumunia byłaby bardzo bogatym krajem ponieważ miałaby bardzo dużo ropy, którą zapierdalał Hitler w czasie II wojny.

Zgłoś
Saute 2013-04-15, 21:25 5
@up - Gdyby mama miała fiuta to byłaby ojcem.
Zgłoś
b................z 2013-04-15, 21:32
Znam wielu rumunów. I powiem krótko: odpierdol się od nich. Rumuni i cygoanie to dwa komplitnie inne narody.
Zgłoś
infernoth 2013-04-15, 21:34 2
#maciek24043
W niemieckiej wersji dowcipu występowałby Polak i wątpię żeby którykolwiek z Niemców broniłby godności Polaków jak ty Rumunów... Dlatego też składam Tobie wyrazy podziwu i uznania
Zgłoś
Loen 2013-04-15, 21:44 1
Chodzi oto że Rumuni i Polacy to Słowianie, Niemcy to germanie a romowie<cyganie> to chuj wie co to jest. Arabopochodne.
Zgłoś
b................z 2013-04-15, 21:48 1
"Chodzi oto że Rumuni i Polacy to Słowianie"
Polacy tak Romuni nie!
Zgłoś
K................a 2013-04-15, 21:57
@Loen

Cyganie pochodzą z Indii, ignorancie. Wracaj do szkoły, albo obadaj temat zanim jebniesz sucharem.
Zgłoś
maciek24043 2013-04-15, 22:07
@infernoth Bo szwaby to chuje A bronię Rumunów, bo nic mi Rumun nigdy nie zrobił, nie byłem tam, więc nie będe się o nich wypowiadał. A cyganie to już inna sprawa.
Zgłoś
K................a 2013-04-15, 22:17
@up

Bo przecież najprawdziwsi wolacy to naród pełen samych zalet, odważny, uczciwy i pracowity, a nie jak, jakieś brudasy.
Zgłoś
Captain's Burger 2013-04-15, 23:39
Jakoś bardziej mi tam cygan pasuje niż Rumun, ale i tak dobre .

"Chcącemu nie dzieje się krzywda"
Zgłoś
malutky 2013-04-16, 13:28
Wszystko dobrze, tylko nie wiem dlaczego napisałeś rumun z dużej litery?
Zgłoś
merh 2013-04-16, 23:41
maciek ma racje.Troche jednak Rumunom zawdzieczamy patrzac z historycznego punktu widzenia. Ja do nich nic nie mam,a oni mają wiele do cyganów.Wiele wyzwisk. Wróg mojego wroga to moj przyjaciel ,tak poza tym.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów