18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:46
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
Rumuni a Romowie
blachahaha • 2013-11-21, 9:32
Nie jest to ani trochę sadystyczne (jak wiele tematów na głównej) ale że tu mówi się trochę o cyganach to pokaże wam to:

Rumunka:

Tak to ta piosenkarka Inna a dokładnie Elena Alexandra Apostoleanu.
Romonka(Cyganka czy też bród):

A wiec cyganie to nie Rumuni bo to tak jakby Polaków za czasów II RP nazywać Żydami tylko dla tego że Żydów była masa w naszym kraju (To że teraz ich prawie nie ma zawdzięczamy Hitlerowi ).
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
CYPRIAN 2013-11-21, 15:44
to i to ci jebnie portfel jednocześnie dłubiąc sobie w jajach tudzież w pipie obiema rękami
Zgłoś
Icepick 2013-11-21, 16:05 3
Pewnego razu matula opowiadała mi jak to kiedyś, dawno temu, w czasach głębokiej komuny(patrz Gierek), a jej młodości zwykła się bawić na osiedlowym podwórku. Do miejsca i bawiących się tam dzieci często dołączał mały cygan - Dudek. Dudek zawsze nosił przy sobie małe radyjko na pasku. Chuja grało, ale było modne. Mały kocmołuch rzekomo pięknie dmuchał w flet i zapewne jeszcze lepiej kradł. Pewnego dnia Dudek nie pojawił się na placu...przejechał go samochód gdy pokonywał przejście.

Najzabawniejsze w tej historii jest jednak to, że podczas oględzin miejsca wypadku nie stwierdzono śladów hamowania...
Zgłoś
Kislowy_wampir 2013-11-21, 16:05
@ up cookie0

Ty za to zanim się odezwiesz następnym razem w internetach to się kurwa ogarnij jaką masz płeć

Rumunki są tak piękne jak ich kraj
Zgłoś
Lolek11 2013-11-21, 16:07 2
Co jak co ale... Rumunki są ładniejsze od naszych Polskich dziewczyn... Byłem i tak po prostu jest
Zgłoś
sidian 2013-11-21, 16:13 1
blachahaha napisał/a:

Tak to ta piosenkarka Inna a dokładnie Elena Alexandra Apostoleanu.

Ta, piosenkarka. Kurwa, jasne. Śpiewać to ona potrafi pewnie pod prysznicem, a grać tylko na jajcach i flecie prostym .

EDIT:

Cytat:

Zachęcona przez rodziców zaczęła śpiewać już w dzieciństwie. Od 8. roku życia rozwijała swoje możliwości wokalne regularnymi lekcjami. Ukończyła Wyższą Szkołę Ekonomii w Konstancy, a następnie Wydział Nauk Politycznych na tamtejszym uniwersytecie.

A przepraszam. Myliłem się .
Zgłoś
Zgon14 2013-11-21, 16:15
Ale i tak kraj nazywa się Romania więc jak tu o nich tak nie myśleć?
Zgłoś
bimbastah 2013-11-21, 16:19 3
Mojoo napisał/a:

Jebać hitlera i jebać żydów. Ten pedał z wąsikiem chciał też wytępić polaków i słowian, żeby "zwiększyć przestrzeń życiową wielkiego narodu niemieckiego" także jebać tego frajera.

Jeśli nie on, ktoś inny zajął by się żydami, choćby my dziś możemy to zrobić jak nas wkurwią.

Zanim zaczniesz wypowiadać się na tematy historyczne poszerz wiedzę wykraczającą poza podręcznik z ogólniaka.
Zgłoś
wolo1994 2013-11-21, 16:23 2
ROMKA a nie ROMONKA bożesz widzisz i nie grzmisz...
Zgłoś
bimbastah 2013-11-21, 16:26 4
Lolek11 napisał/a:

Co jak co ale... Rumunki są ładniejsze od naszych Polskich dziewczyn... Byłem i tak po prostu jest

Zgadzam się,niestety za chwilę cię zeżrą za takie stwierdzenie,bo przecież nasze piękności są takie och i ach że aż się zesrać idzie a jeżeli jakaś laska za granicą jest ładna to MUSI mieć polskie korzenie ! (nawet jeżeli znaleźć taką na grenlandi) Gwoli ścisłości nasi frajerzy sami na siebie kręcą bata wmawiając niuniom nawet wyjątkowo przeciętnej urody że są pierdolonym 8 cudem świata - a potem wielkie zdziwienie że kiedy jego niunia wyjedzie sama na chwilę zamienienia się w pojemnik na kutasy brudasów,a polacy są nagle dla niej fu i ble - no bo co się dziwić skoro taka kurwa uważa się za najwspanialszą piękność pod słońcem?

Osobiście jakoś nie widzę tej nieziemskiej urody na ulicach w Polsce - 90% jest zwyczajnie kurewsko przeciętnych a na wyjątkowo/naturalnie ładną dziewoję jest naprawdę ciężko trafić (no ta wiem...wy przecie jebiecie takie na potęge i macie dodatkowych 10 miss polonia na boku - eh chciałbym być tak fajny)
Zgłoś
czarkowskY 2013-11-21, 16:28
blachahaha napisał/a:

Ale pierdzielnełem literówkę

*Pierdzielnąłem
Zgłoś
Plecionkarz 2013-11-21, 16:34
a co mnie jacyś roumuni obchodzą
Zgłoś
Varyz 2013-11-21, 16:46
Porównałeś starą babę z młodą kobietą. Wrzuć starą Rumunkę i młodą Romkę może
Zgłoś
fuckingheaven 2013-11-21, 16:46
Rumunki w Polsce najczęściej wyglądają tak:
Zgłoś
Emilka6669 2013-11-21, 16:54 1
@bimbastah - Polki mogą być dla Ciebie brzydsze od Rumunek, ale to kwestia gustu, bo Rumunki po prostu mają inny typ urody, Polki częściej mają jaśniejsze włosy, oczy itd., a Rumunki wyglądają tak jak widać po tej jakiejś tam wokalistce. I nie mówię tego dlatego, że się czuję pięknością, bo akurat jestem grubą foką, ale Twoja wypowiedź to takie pierdzielenie Mam kilku znajomych z Bułgarii i Grecji i oni ciągle plotą o tym, że Polki są dla nich piękne, pewnie właśnie z tego samego powodu, z którego dla Ciebie piękne są Rumunki - bo są inne, bardziej egzotyczne.

A co do tematu, rzeczywiście spotkałam się z takim zjawiskiem jak uznawanie Rumunek za Romki (Romki, nie Romonki...), co jest jakieś niezrozumiałe Podobnie rzecz się ma z Hindusami i Arabami - pełno ludzi widząc Hindusa, mówi, że to ciapaty terrorysta, podczas kiedy w Indiach ludzie sami mają problem z muzułmanami i to trwający już wiele lat.
Zgłoś
JarekBestia 2013-11-21, 16:55
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem