18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:46
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
Rumuni a Romowie
blachahaha • 2013-11-21, 9:32
Nie jest to ani trochę sadystyczne (jak wiele tematów na głównej) ale że tu mówi się trochę o cyganach to pokaże wam to:

Rumunka:

Tak to ta piosenkarka Inna a dokładnie Elena Alexandra Apostoleanu.
Romonka(Cyganka czy też bród):

A wiec cyganie to nie Rumuni bo to tak jakby Polaków za czasów II RP nazywać Żydami tylko dla tego że Żydów była masa w naszym kraju (To że teraz ich prawie nie ma zawdzięczamy Hitlerowi ).
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
wwfdfetfthyeeqwsdqwqeqewr 2013-11-21, 9:37 2
Kłamiec, tak wygląda Rumini:

Zgłoś
blachahaha 2013-11-21, 9:40
Ale pierdzielnełem literówkę
Zgłoś
cys23 2013-11-21, 9:47 2
Chcesz okłamać sam siebie bo fajną dupę zobaczyłeś. Jedne i drugie to cygan.
Zgłoś
rosomak12345678 2013-11-21, 10:01
jedno i drugie brud
Zgłoś
@bsynt 2013-11-21, 10:16
Cytat:

brÓd

Czyli coś takiego miałeś na myśli:
bród
Zgłoś
sawbur 2013-11-21, 10:18 35
Żeby się nikt nie pomylił, wrzucam jeszcze Rimini

Zgłoś
J................V 2013-11-21, 10:20 1
Ameryki nie odkryłeś
Zgłoś
slig01 2013-11-21, 10:39 21
Ale porównanie. Zdjęcie stylizowanej laski w którym więcej Photoshopa niż tej laski vs stara baba na ulicy... Daj gościom od Photoshopa to drugie zdjęcie i za pół godziny cała gimbaza będzie fapać. Z resztą i tak pewnie już fapią
Zgłoś
judasz1234 2013-11-21, 10:53
nie zesraj się
Zgłoś
zonik 2013-11-21, 11:07 2
Byłem w Rumuni na wycieczce w 2012 r. I rumunki są śliczne
Zgłoś
anger 2013-11-21, 11:22
Daj se luz. Jednym chujem robione.
Zgłoś
zoob3r3k 2013-11-21, 11:23 3
gwoli ścisłości - romka a nie romonka...ogólnie mam to w dupie ale jak już piszesz po polsku to pisz ;]
Zgłoś
cookie0 2013-11-21, 11:37 7
O ja jebe. Nie myślałem że naprawdę są idioci którzy myślą że rumun to cygan. Douczyć się i dopiero odzywać w internecie debile!
Zgłoś
Mojoo 2013-11-21, 12:13
Jebać hitlera i jebać żydów. Ten pedał z wąsikiem chciał też wytępić polaków i słowian, żeby "zwiększyć przestrzeń życiową wielkiego narodu niemieckiego" także jebać tego frajera.

Jeśli nie on, ktoś inny zajął by się żydami, choćby my dziś możemy to zrobić jak nas wkurwią.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem