18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:40
🔥 Przyjaciele - teraz popularne
Brachu 2024-03-29, 6:43 1
Zgodzę się w 100% z Will70 . Jak byk widać że plecaczek dał dupy i to jego wina że zajebali w ścianę . Kto jeździł na moto to wie OCB . pozdro
...a Ty Bartnini6 czy jak Ci tam , widać że rowerem nigdy chyba nawet nie jeździłeś a do udzielania chujowych komentarzy to pierwszy ...
Zgłoś
Pawehan 2024-03-29, 8:48
Ja kiedy mam pasażera w samochodzie , to już inne zachowywanie się na zakrętach bryki, a co dopiero kibel.

Jednak plecak czy nie to kierownik zjebał manewr , za bardzo zbliżył się do ściany . Nie zwalajcie wszystkiego na pasazera.
Przy takim slalomie między autami trzeba jednak precyzyjnie oceniać wzrokowo prędkość i przyspieszenie innych uczestników ruchu . Pamiętam że kiedy miałem Subaru 4x4 to takie manewry były łatwiejsze i precyzyjniejsze i potrzebowałem na to mniej miejsca niż FWD - ośką . Sprawniej to szło
Zgłoś
lacrimal 2024-03-29, 9:03
Jak zwykle cieszy że nikomu ważnemu nic się nie stało
Zgłoś
bartini6 2024-03-29, 14:31
Brachu napisał/a:

Zgodzę się w 100% z Will70 . Jak byk widać że plecaczek dał dupy i to jego wina że zajebali w ścianę . Kto jeździł na moto to wie OCB . pozdro
...a Ty Bartnini6 czy jak Ci tam , widać że rowerem nigdy chyba nawet nie jeździłeś a do udzielania chujowych komentarzy to pierwszy ...

Oho widzę że się znawca odezwał. Tak się składa, że na motocyklu robię kilka tysięcy kilometrów w sezonie. Widać że plecak wyprostował kibel w zakręcie. Pisząc, że z plecaczkiem się nie odpierdala to sugerowałem się tym, że koleś wziął się za wyprzedzanie na zakręcie i w dodatku między dwa pojazdy. No sorka, ale wiedząc że jedzie z Tobą druga osoba, to staramy się jej nie narażać
Zgłoś
Will70 2024-03-29, 16:00
bartini6 napisał/a:

Oho widzę że się znawca odezwał. Tak się składa, że na motocyklu robię kilka tysięcy kilometrów w sezonie. Widać że plecak wyprostował kibel w zakręcie. Pisząc, że z plecaczkiem się nie odpierdala to sugerowałem się tym, że koleś wziął się za wyprzedzanie na zakręcie i w dodatku między dwa pojazdy. No sorka, ale wiedząc że jedzie z Tobą druga osoba, to staramy się jej nie narażać

Ale Ty możesz przejeżdżać milion km tygodniowo i dalej nie umieć jeździć, to nie ma nic do rzeczy (strasznie mnie wkurwia argument tych, co to tysiące km przejeżdżają).
Cały mój komentarz sprowadza się do wskazania bezpośredniej przyczyny tego wypadku.
A to, że kierownik odjebał manianę to chyba nie wymaga tej całej rozprawy. Nie dość że na żyletkę wyprzedza, na łuku, za szybko w tym łuku, to jeszcze z pasażerem. Który jeszcze nie potrafi jeździć jako pasażer.
Może to nauczy kogoś innego, żeby tego nie próbować.
Zgłoś
Snajkers 2024-03-29, 16:13
bartini6 napisał/a:

Zacznijmy od tego, że z plecaczkiem się nie odpierdala na drodze

A po drugie jest coś takiego jak przeciwskręt, ale pewnie z połowo motopizdek nawet o tym nie wie i myślą, że skręca się jednośladem poprzez przechył ciała.

Otóż nie.
Zgłoś
Will70 2024-03-29, 17:51
Snajkers napisał/a:

A po drugie jest coś takiego jak przeciwskręt, ale pewnie z połowo motopizdek nawet o tym nie wie i myślą, że skręca się jednośladem poprzez przechył ciała.
Otóż nie.

Otóż tak. Skręca się kładąc motocykl, a co za tym idzie przechylając się na motocyklu. Przeciwskręt pomaga położyć motocykl na daną stronę opony, dobrze się sprawdza w omijaniu przeszkód, czy slalomie. Spróbuj sobie użyć samego przeciwskrętu, i sam wychyl się w tę samą stronę. To zobaczysz o czym piszesz. Jak już się pozbierasz.
Zgłoś
pierdylion83 2024-03-29, 19:38
Henboh napisał/a:

Powiem szczerze, strasznie mi ich nie szkoda.
Tylko debil jeździ z debilem za sterami.
Jedynie czego mi szkoda, to że pasażer/ka a nie "kierownik" mocniej oberwał/a.

A mi szkoda. Pasażerki tego kibla. Wyraźnie najbardziej ucierpiała przez miłośnika latryn.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem