Tylko debil jeździ z debilem za sterami.
Jedynie czego mi szkoda, to że pasażer/ka a nie "kierownik" mocniej oberwał/a.
Coraz więcej Homo, coraz mniej Sapiens w tych ludziach.No chujowa próba, ale.... Przede wszystkim- o ile dobrze widzę- pasażer/pasażerka zjebała równowagę motocykla, zaburzyła przechył. Kierownik wychylił się w prawo, a pasażerka w lewo. To kurwa nie mogło się udać. Dlatego "plecaczka" trzeba kurwa zawsze przeszkolić. Ma się ZAWSZE wychylać jak kierowca.
Zacznijmy od tego, że z plecaczkiem się nie odpierdala na drodze
Zacznijmy od tego, że z plecaczkiem się nie odpierdala na drodze
No to napisałem. Zwłaszcza takim niedouczonym. Ale kto nigdy nie odjebał na drodze nic motocyklem, niech pierwszy rzuci rękawicą. Pedalów na kolarkach nie pytam.
Widać?
No to napisałem. Zwłaszcza takim niedouczonym. Ale kto nigdy nie odjebał na drodze nic motocyklem, niech pierwszy rzuci rękawicą. Pedalów na kolarkach nie pytam.
A moge Cie pierdolnac kamieniem? Nie odjebujemy nic w tunelu, tylko jedziemy grzecznie. Ciezko zrozumiec? To az tak wiele by jechac kilkaset metrow grzecznie? I z plecaczkiem tez nie swirujemy. Chociaz swirujcie.. im mniej kretynow na drodze tym lepiej, sami sie eliminujcie.. byle nie w tunelu.
A moge Cie pierdolnac kamieniem? Nie odjebujemy nic w tunelu, tylko jedziemy grzecznie. Ciezko zrozumiec? To az tak wiele by jechac kilkaset metrow grzecznie? I z plecaczkiem tez nie swirujemy. Chociaz swirujcie.. im mniej kretynow na drodze tym lepiej, sami sie eliminujcie.. byle nie w tunelu.
Kamieniem to możesz jebać się w łeb, aż wykrzesasz odrobinę impulsu w tych dwóch zwojach, tępy fiucie.
Szkoda.
o ile dobrze widzę- pasażer/pasażerka zjebała równowagę
W filmie Wielki Szu jest taki krótki cytat z takiego jednego gościa, co to tworzył dzieła bez obrazków.
I to szło mniej więcej tak, że patrzysz, widzisz, ale nie rozumiesz.
Przyczyną wypadku było dwóch idiotów* na tym motocyklu.
Z tym że ten z przodu groźniejszy...
(*-jebać to, jakiej płci)
W filmie Wielki Szu jest taki krótki cytat z takiego jednego gościa, co to tworzył dzieła bez obrazków.
I to szło mniej więcej tak, że patrzysz, widzisz, ale nie rozumiesz.
Przyczyną wypadku było dwóch idiotów* na tym motocyklu.
Z tym że ten z przodu groźniejszy...
(*-jebać to, jakiej płci)
Weź nabierz powietrza. Przeczytaj jeszcze raz co napisałem. I jeszcze raz. I jeszcze. Aż kurwa zobaczysz pierwsze zdanie.
A czemu nie w tunelu? Ciekawi mnie ten strach przed tunelami. Przecież droga węższa nie jest i co za różnica czy przypierdolisz w ścianę, czy barierę? Ale jak, przecież tunel... Uuuuu!
A czemu nie w tunelu? Ciekawi mnie ten strach przed tunelami. Przecież droga węższa nie jest i co za różnica czy przypierdolisz w ścianę, czy barierę? Ale jak, przecież tunel... Uuuuu!
On się boi, że się usmaży lub udusi w tunelu. Naoglądał się kina akcji. Może reżyser jaki....
On się boi, że się usmaży lub udusi w tunelu. Naoglądał się kina akcji. Może reżyser jaki....
A co tu się odjebało? Ej no. Nic nie pisałem drugi raz
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów