📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
r061071 napisał/a:
i wk***iona Dżesika nawet się wyj***ła z furmanki
W końcu to ona wypinała się na poboczach w kraju nad Wisłą by na beemkę starczyło.
Tramwaje powinny mieć jakiej mocno wystające, grube, gumowe zderzaki i prawo do przepychania wszystkich celowo blokujących torowiska... Problem z parkowaniem na torowisku itp by się skończył natychmiast.
Kierowcy BMW są jak JAVA. W każdym środowisku odpierdalają ten sam shit
Aż się prosiło, żeby pod koniec tramwaj pojechał i ujebał mu te drzwi.
to Rumunia czy Wrocław ?
Każdy kierowca BMW to intelektualny rumun, śmierdzi głupotą i życzę żeby zdechneli od zwarcia mechanizmu kierunkowskazu, ewentualnie od rozjebania się tylnim napędem ktorego 90% nie ogarnia (ja tez nie ogarniam ale fiat multipla nie ma takich problemow )
To że kierowca bwm jakiś przygłupi to jedno ale jak uważacie że tramwaj może sobie do woli taranować wszystko co stoi między szynami to jesteście jeszcze gorzej popierdoleni od tego rumuna z bmw.
patitati napisał/a:
Za skarcenie cwela w BMW zawsze piwo.
Janusz_k napisał/a:
Wszędzie takie same bałwany w bmw.
tedigredi napisał/a:
Każdy kierowca BMW to intelektualny rumun
Zazdrościcie, pedały?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów