📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mocny tytuł, ale trafny. Ludzie bez przesady, nie chcieli nas obrazić (a nawet jak chcieli, to ich kurwa kraj, i wyjebane, przynajmniej nie pisali o Polskim blitzkriegu na Niemcy), po prostu epicko podkreślili 9 minut rumunów. Tak to pierdolicie na poprawność polityczną, a tak to sapanie jak w jakimś kraju się w tańcu nie pierdolą... Czekam na czasy, kiedy w Polsce, Polski redaktor, napiszę w Polskiej gazecie po wygraniu meczu z Niemcami "Myśleli o drugim Westerplatte, dostali drugi Grunwald".
ps. tak wiem to były Krzyżaki itd. ale z tego co pamiętam to Krzyżacy to Prusy, a Prusy to później Niemcy, tak więc Szkopy w pizdę dostały D
ps. tak wiem to były Krzyżaki itd. ale z tego co pamiętam to Krzyżacy to Prusy, a Prusy to później Niemcy, tak więc Szkopy w pizdę dostały D
Po pierwsze: To nie Rumunia nas obraża, tylko jakaś rumuński dziennikarz.
Generalizacje są z natury rzeczy krzywdzące i ich używanie świadczy tylko o poziomie ich autora.
Po drugie: Rumuni to nie to samo co cyganie, choć mieszka ich tam sporo. Porównaj 3dno.pl/%E2%80%9Erzymia%E2%80%9D-czyli-o-cyganach-i-rumunach/
Po trzecie, nie jestem antypolski. Wręcz przeciwnie. Dlatego wkurwia mnie, jak niekrórzy na podstawie zachowań jednostek nakrecają przez taką propagandę spiralę nienawiści przeciwko innym narodom (nie licząc cyganów, arabów i rosjan), gdyż nie jest to w interesie Polski ani Polaków.
Posłużę się tu prostym przykładem: korzystniejszym jest żyć w zgodzie z sąsiadem, skakać sobie do gardeł, chyba że wymaga tego obrona jakiegoś podstawowego interesu.
Pozdrawiam zdrowo myślących sadoli!
Generalizacje są z natury rzeczy krzywdzące i ich używanie świadczy tylko o poziomie ich autora.
Po drugie: Rumuni to nie to samo co cyganie, choć mieszka ich tam sporo. Porównaj 3dno.pl/%E2%80%9Erzymia%E2%80%9D-czyli-o-cyganach-i-rumunach/
Po trzecie, nie jestem antypolski. Wręcz przeciwnie. Dlatego wkurwia mnie, jak niekrórzy na podstawie zachowań jednostek nakrecają przez taką propagandę spiralę nienawiści przeciwko innym narodom (nie licząc cyganów, arabów i rosjan), gdyż nie jest to w interesie Polski ani Polaków.
Posłużę się tu prostym przykładem: korzystniejszym jest żyć w zgodzie z sąsiadem, skakać sobie do gardeł, chyba że wymaga tego obrona jakiegoś podstawowego interesu.
Pozdrawiam zdrowo myślących sadoli!
Legła to stara kurwa ! Legła jebana jest ! Ległę trzeba pierdolić! Ległę CWKS!
Centralne wojskowe kurwisko sportowe! Ce wu ce wu ka ce wu ka es kurwa!
a to kurwy
ja pierdole ... prawda jest taka że cały świat wyśmiewa się z Polski i nią pomiata .... oczywiście nasz rząd nic z tym nie robi tylko potulnie pochyla głowę przed każdym byle państewkiem .
Asteroid napisał/a:
Zajebane z mistrzów...
Wchodzę na to gówno abyście wy nie musieli. Podziękuj mi lepiej.
KidDynamite napisał/a:
Legła to stara kurwa ! Legła jebana jest ! Ległę trzeba pierdolić! Ległę CWKS!
za wielu piatek to Ty w szkole nie miales co ?
Ha ha ha. Jaki ból dupy. Może i Rumunia to "gówniane państewko", ale tam przynajmniej umieją grać w piłkę. Chociaż skopanie dup takim lamusom, jakimi są polacy wcale nie świadczy o jakimś nadzwyczajnie wysokim poziomie.
Blitzkrieg - genialne porównanie. Na otarcie łez możecie się pocieszać, że macie bardziej agresywnych kiboli.
Blitzkrieg - genialne porównanie. Na otarcie łez możecie się pocieszać, że macie bardziej agresywnych kiboli.
I się wszyscy na wszystkich po obrażają bidoki...
Ukradli nam awans
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów