📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hahahah i rumunia (z małej litery bo gardzę nimi) to gówniane państewko, żebraków, biedy, syfu i bez jakiejkolwiek historii ma czelność nam ubliżać takimi tekstami. Skurwysyny przedobrzyły. Spaliłbym w pizdu to wszystko, albo lepiej zesłał tam wszystkich cyganów świata i odgrodził murem. Nie od parady myliliby romów z rumunami.
komentarz malczik81 powinien polecieć do rumuńskiego związku piłki nożnej jako oficjalne stanowisko Polski w tej sprawie
Zawsze wkurwiałem się o mylenie cyganów z rumunami. Chyba przestanę.
Niby kradną zegarki, a się na nich nie znają. Z tego, co mi wiadomo, to Legia straciła obie bramki w dwie minuty, a nie w 9.
No chyba że mam rumuński telewizor. Bardzo możliwe, po kradnie mi prąd i czas, jebany
No chyba że mam rumuński telewizor. Bardzo możliwe, po kradnie mi prąd i czas, jebany
Plany Legii legły w gruzach przez Steauę
kurewski onet/wp i reszta ścierwa sama zaczęła ten temat o wiele wcześniej od brudasów
Szacunku się domagacie obszczymurki? ahahah jeszcze po ruskim chuju w dupę się należy krzykaczom i piłkarzom. Banda jebanych nieudaczników jak zawsze narobiła szumu, a potem wstydu. 40 milionowy kraj ponoszący porażkę za porażką i upokorzenie za upokorzeniem pełen debili wybierających na premiera wnuczka wermachtowca o niemieckim imieniu i nazwisku, który zlikwidował polski przemysł na życzenie Niemiec i obrażających się o byle "blitzkrieg" w rumuńskiej gazecie. To rumuńskie kurwy mają więcej rozumu i honoru niż wy.
Td0bT napisał/a:
Hahahah i rumunia (z małej litery bo gardzę nimi) to gówniane państewko, żebraków, biedy, syfu i bez jakiejkolwiek historii ma czelność nam ubliżać takimi tekstami. Skurwysyny przedobrzyły. Spaliłbym w pizdu to wszystko, albo lepiej zesłał tam wszystkich cyganów świata i odgrodził murem. Nie od parady myliliby romów z rumunami.
Zanim cokolwiek napiszesz, przeczytaj lepiej mój "artykuł" i klęcz na grochu do usranej śmierci. W dupie byłeś i gówno widziałeś, żeby się wypowiadać o państwie, które ma tyle zabytków i atrakcji turystycznych, żeby Ci dupa pękła na samą myśl, o ludziach nie wspominając(nie wspominam o prawdziwym brudzie cygańskim, którego jest tam po prostu mnóstwo, a Rumuni ich dosłownie nienawidzą).
Co do tematu- ktoś pierdolnął niezdrową, niesmaczną i nieśmieszną gafę, za którą powinieneś dostać strzał w pysk. Nie mniej jednak, przekreślanie przez taki wygłup całego narodu jest po prostu niemądre. Lepiej najpierw dowiedzieć się podstawowych rzeczy- potem tworzyć wyroki.
sadistic.pl/podstawowa-roznica-dla-ignorantow-vt181124.htm
Niepozdrawiam.
Zajebane z mistrzów...
Polski msz już szykuje stosowne przeprosiny.
Asteroid, no i chuj z tego? kolega się postarał, logo elegancko wyciął, po co się przypierdalasz?
wszyscy nas wyzywają, cały świat to widzi.. teraz to juz cyganie i litwini (celowo z małej) a nasi dziennikarze jeszcze bardziej upokarzają nasz kraj, szydzą i szukaja spisków zamiast odpowiadać i wyzywać tych cyganów..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów