18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
Dziamian 2012-08-14, 11:09 15
ciekaw jestem czy wreszcie trafili na jakiegoś afro bądź coś takiego którym im zajebał takiego cepa w mordę że się nie pozbierali
Zgłoś
k................r 2012-08-14, 11:11 1
az sie dziwie ze mu nikt nie zajebal
Zgłoś
lofix1 2012-08-14, 11:27 56
dawaj rower...
ale ja dopiero co go zajebałem
Zgłoś
S................i 2012-08-14, 14:01 7
@ Dzimi, usuń konto.

Zauważyliście, że jeden na jeden, żaden bambus nie zareagował agresywnie? Podejrzewam, że jakby było ich jeszcze 10, to wtedy by się zdecydowali zaatakować kolesia, który ich wkręcał.
Zgłoś
0statniSprawiedliwy 2012-08-14, 14:02
Dzimi napisał/a:

ciekaw jestem czy wreszcie trafili na jakiegoś afro bądź coś takiego którym im zajebał takiego cepa w mordę że się nie pozbierali

Mnie bardziej ciekawi jakby zareagowali jakby trafili na wielkiego geja:
- Lemme kiss U bro
- ok, come to daddy sweety

Człowiek człowiekowi wilkiem a kiwi kiwi kiwi
Zgłoś
Mr.Drwalu 2012-08-14, 14:44
Run, motherfucker, run

Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiść
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Zgłoś
pyto 2012-08-14, 16:30 1
gowno =/= humor

a to jest gowno
Zgłoś
Siekana 2012-08-14, 16:33
białasy ganiają brudasów
Zgłoś
ozzy88 2012-08-14, 16:44 2
Murzyni to w spierdalaniu to są najlepsi widać

Nie dziwota, że ich potem właściciele na olimpiadę zabierają

"Zastanawia mnie ile osób wierzących i niewierzących ma w swoim otoczeniu księdza pedofila, że ten problem urósł do rangi równej długowi publicznemu który jak pragnę przypomnieć cały czas wzrasta jebane barany"
Zgłoś
T0B1 2012-08-14, 16:44
Pojebane, udawane.

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Zgłoś
N3roX509 2012-08-14, 16:54
"filmik rozbraja!" dobrze, że nie jestem uzbrojony.
Zgłoś
slonzok 2012-08-14, 17:00
moze to jest sposob by wygonic murznow do afryki
Zgłoś
exculibrus 2012-08-14, 17:21
Nie pierdolcie, że jakby murzynów było 10, to by nie się lali. Debile zaczepiali dzieciaki i ludzi po 40/50. No kurwa brawo. W następnym odcinku będą ganiać babcie z kutasami na wierzchu czy inwalidów z siekierami?

P.S. Skończcie z wysyłaniem murzynów do afryki bo jest to bardziej żałosne niż polski rząd.
Zgłoś
ozzy88 2012-08-14, 17:23 3
exculibrus napisał/a:

P.S. Skończcie z wysyłaniem murzynów do afryki

To gdzie mamy ich wysłać?

"Zastanawia mnie ile osób wierzących i niewierzących ma w swoim otoczeniu księdza pedofila, że ten problem urósł do rangi równej długowi publicznemu który jak pragnę przypomnieć cały czas wzrasta jebane barany"
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów